Janne Vogel
Janne Vogel Love & Seks 12 apr 2020

Déze 3 sterrenbeelden zijn hoffelijk als partner (en houden gegarandeerd de deur voor je open)

Een galante partner. Is dat nog wel van deze tijd? Jazeker, het kan echt. Een liefje dat je hoffelijk een paraplu boven het hoofd houdt als het regent. Of jouw stoel voor je naar je achteren schuift als je wilt gaan zitten. Als je op zoek bent naar een soort prins Harry die elke deur voor je openhoudt, dan wil je daten met een van de volgende drie sterrenbeelden.

De volgende drie sterrenbeelden zijn van nature hoffelijk

Op zoek naar een partner die jou (op dit soort manieren) in de watten legt? Dan wil je daten met een van de volgende drie hoffelijke sterrenbeelden.

1. Kreeft

Als er iemand een bosje bloemen voor je meeneemt op een date, dan is het een Kreeft. Dit teken houdt van romantiek en hoffelijkheid en grijpt elke kans aan om jou speciaal te laten voelen.

Kreeften staan erom bekend dat ze op een emotioneel niveau met hun partner kunnen levelen. Ze zullen niet alleen kaarsjes aansteken, maar ook een verhaal onthouden dat je ze een jaar geleden hebt verteld. Ze willen alle kleine details over hun partner weten, omdat ze een intense connectie willen voelen.

2. Maagd

Dit teken is altijd bezig met het helpen van anderen. Iets kleins doen voor hun partner maakt ze gelukkig. Verwacht als je met een Maagd date dus veel van dit soort acts of service . Dit is zijn of haar manier om jou je speciaal en veilig te laten voelen. Lief!

By the way, Prins Harry is een Maagd. En extreem hoffelijk. Moeten we nog meer zeggen?

3. Vissen

Als waterteken zijn mensen met het sterrenbeeld Vissen op een krachtige manier afgestemd op hun emoties. Ze zijn romantisch en dromerig, en daarom altijd op zoek naar momenten van verbinding met hun partner. Meestal op de meest poëtische manier mogelijk.

Sta er niet van te kijken als jouw lief een hele picknick in het park voor je plant. En als hij of zij ook nog je favoriete smeersels bij zich heeft en de dag aftopt met een serenade op zijn gitaar. Hoe hoffelijk.

Vissen zijn soms een beetje idealistisch, maar omdat ze zo empathisch zijn komen ze meteen bij je terug. Eén ding is zeker: als je met een Vissen date, zul je je altijd gewaardeerd voelen om wie je bent.

Lees ook: