Deze 4 beauty horrorverhalen geven ons de rillingen

Je kent ze wel, die verhalen waarvan je zeker weet dat ze jou nooit zullen overkomen. Maar is dat wel echt zo? Deze meiden overkwamen dingen waar wij absoluut de rillingen van krijgen. Daarom is het goed je altijd bewust te zijn van de dingen die je laat doen aan je uiterlijk. Als je er twijfels bij hebt, kun je beter altijd langs gaan voor een testje van tevoren. En als deze verhalen je daar niet van overtuigen, dan weten wij het ook niet meer..

1. Toedeloe wenkbrauwen

Dit meisje besloot een maskertje aan te brengen wat ze zelf had samengesteld. Een combinatie van een peel-off masker en een kalmerend vel. Ze liet de handel te lang zitten en peelde vervolgens niet alleen het masker, maar ook haar wenkbrauwen er mee af. Ho-ly-nee.

2. De meest dramatische gezichtsbehandeling ooit

Juli, een beauty blogster uit Amerika, wilde eens een gezichtsbehandeling laten doen bij een schoonheidssalon. Na haar behandeling was ze blij met het resultaat. Alles was lekker schoon en haar huid zag er netjes uit. Twee dagen later brak ineens haar hele gezicht uit. Overal kwam acné opzetten op plekken waar ze voorheen nog nooit acné was tegengekomen. Ze nam contact op met de salon die haar aanraadde om de puistjes voorzichtig uit te knijpen en geduld te hebben. Maar niets hielp en alles werd alleen maar erger. Juli was op een gegeven moment genoodzaakt om met een masker rond te lopen omdat haar héle gezicht onder de puistjes zat. Nu ziet ze er gelukkig weer normaal uit, maar het heeft haar behoorlijk geschaad. Voor de foto’s kijk je hier, maar bereid je voor, ze zijn heftig. Wat een nachtmerrie.

3. Je haren afbranden

Deze kennen we natuurlijk al wel, want we hebben hem vaak genoeg op Beautify voorbij laten komen. Het meisje wat besloot haar haren te krullen en vervolgens een hele lok lostrok. Benieuwd naar het filmpje?

4. Verlamd door een make-up kwast

Dit horrorverhaal heb je misschien ook al wel eens gelezen op Beautify. Jo Gilchrist leende even snel een make-up kwast van haar vriendin om een puistje te verbergen. Het resultaat? Een compleet verlamd lichaam. Lees het hele verhaal verder hier.

4. Haarextensies die uit de hand liepen

Je zou toch denken dat haarextensies niets zijn om bang voor te zijn, maar het tegendeel bleek waar te zijn. Tina Campbell betaalde een flinke smak geld voor een goede behandeling en eindigde met een gat in haar hoofd. Na een aantal weken begonnen er zich builen op het hoofd van Tina te vormen. Deze gingen uiteindelijk open en Tina moest naar het ziekenhuis. Blijkbaar waren en vieze naalden gebruikt om de weave bij haar in te naaien, aldus de doktoren. Wow..

Reageer op artikel:
Deze 4 beauty horrorverhalen geven ons de rillingen
Sluiten