Deze 4 leuke concealer trucjes kende je waarschijnlijk echt nog niet

Concealer valt voor werkelijk alles te gebruiken. En dat vinden wij alleen maar fijn, want hoe multifunctioneler, hoe beter. Oogpotloden gebruiken we om onze wenkbrauwen mee bij te kleuren, mascara's gebruiken we als liner, het kan zo gek niet of je bedenkt het.

1. Gebruik hem als highlighter

Je kunt je concealer gebruiken als highlighter. Zorg ervoor dat je te werk gaat met een concealer die twee tinten lichter is. Breng nu een klein beetje concealer aan op je jukbeenderen met behulp van je vingers. Dep voorzichtig naar boven totdat je bij het topje van je wenkbrauwen aankomt. Breng vervolgens een beetje concealer aan op je neusbrug en leg de nadruk op je neusbotje. Bedank ons later maar en geniet eerst van je prachtige, gezonde en wakker ogende look.

2. Wenkbrauwen

Van jezelf niet dezelfde wenkbrauwen als Cara? Dan kan je concealer je redding zijn. Begin door je wenkbrauwen in te kleuren met een wenkbrauwpotlood. Zo heb je straks een duidelijker beeld van waar je concealer moet aanbrengen. Breng vervolgens een lijntje concealer aan onder je wenkbrauw. Het zorgt voor een liftend effect en een gezonde glow. En dat is natuurlijk áltijd welkom.

3. Lippen contouren

Breng concealer aan op je cupidoboog, bij je mondhoeken en net onder je onderlip. Blend voorzichtig en breng vervolgens je lippenstift aan. Voilà! Kylie is er niets bij.

4. Smokey look

Gek op een indringende smokey look? Dan kan je concealer ook nog eens van pas komen. Breng eerst concealer aan op je lippen. Zo komt de kleur van je lippenstift later beter over. Breng als de concealer netjes is opgedroogd je lippenstift aan. Nu is het tijd voor je ogen. Gebruik vervolgens een concealpotlood of je vloeibare concealer om de binnenkant van je ogen iets op te lichten. Ga vervolgens los met je normale smokey eye, breng een dikke laag mascara aan en tada! Wát een look.

Reageer op artikel:
Deze 4 leuke concealer trucjes kende je waarschijnlijk echt nog niet
Sluiten