Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 16 dec 2018

Deze 5 dingen pikt alleen een long-term boyfriend van je

Hoe langer je in een relatie bent, hoe meer je aan elkaar gewend raakt. Wat resulteert in de ultieme échte versie van jezelf. Inclusief je onredelijkheden, gekke eigenaardigheden en alle andere dingen die alleen long-term boyfriends oké vinden, omdat hij simpelweg te veel van je houdt:

1. Je slechte gewoontes, elke dag weer

In het begin van jullie relatie deed je er nog alles aan om je ochtendhumeur te verbergen. Maar na enkele weken kon je het simpelweg niet meer aan. Je voelt je nou eenmaal zo en je wilt en kunt het niet langer voor je houden. Hij vindt het stiekem echt wel irritant dat jij ‘s ochtends niet te genieten bent, en zal hoogstwaarschijnlijk het niet pikken van een random one night stand.

Of wat dacht je van je slechte gewoonte om alles op het aanrecht te laten staan. Geduldig als hij is ruimt hij het élke dag weer op. Gewoon omdat hij je al zo lang kent en weet dat je het blijft doen.

2. Dat hij naar huis toe komt omdat jíj dat van hem ‘eist’

Hij is voor de zoveelste keer met zijn vrienden op pad en je hebt het helemaal gehad. Dus je stuurt hem maar een berichtje dat hij vanavond niet weer zo overdreven laat thuis moet komen, omdat er anders iets zwaait.

Als zijn prille verkering dit van hem zou eisen zou hij absolúút niet naar je luisteren. Maar omdat jullie al langer samen zijn, en hij weet hoe je bent en hij van je houdt, wil hij dat niet op het spel zetten. Dit keer komt hij niet laat thuis waardoor jullie ook nog gezellig een wijntje kunnen drinken.

Een long term boyfriend hebben

3. Dat je toch stomdronken thuis komt, terwijl je hem had belooft dat niet te doen

Je vertelt hem met onschuldige ogen dat je het dit keer echt niet te ver laat komen op je girls night out. Hij heeft je namelijk al een paar keer ‘s nachts van de grond moeten tillen omdat je iets te dronken was.

Of je in bed moeten leggen omdat je al in zijn armen lag te slapen. Hij doet dit écht enkel en alleen omdat hij zoveel van je houdt en je al zijn lang zijn vriendinnetje bent. Wees hem alsjeblieft dankbaar.

4. Hij vergeeft je als hem uitmaakt voor iets wat écht niet kan

Als je wat langer samen bent zeggen ze dat je minder ruziet, maar in praktijk zijn de ruzies soms wel wat heftiger. En heb je er vast en zeker per ongeluk wel eens iets uitgefloept wat écht niet kon. Je schaamt je er diep voor.

Hij vergeeft je dit. Maar hij vermeldt er wel even bij dat hij dit alleen door de vingers ziet omdat je zijn long-term vriendinnetje bent. Want alleen dat is de reden dat hij je nog niet de deur uit heeft gezet.

5. Hij laat het gaan dat je je soms als een vent gedraagt

Boeren doe je nu ook gerust als jullie samen op de bank zitten. Hij kijkt je nog wel een beetje gek aan, maar laat het lekker rusten. Of als je met je benen wijd zit, of nog erger als je je maanden niet opmaakt of opdoft omdat je daar geen zin in hebt.

Hij vindt je hoe dan ook mooi, en na jaren van relatie, doet uiterlijk er toch iets minder toe. Hoe gek dat ook klinkt.

LEES OOK: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
Deze 5 dingen pikt alleen een long-term boyfriend van je
Sluiten