Janne Vogel
Janne Vogel Love & Seks 23 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 5 sterrenbeelden wil je daten als je een partner zoekt met humor

Vind jij humor een van de állerbelangrijkste dingen in een relatie? En is dat dus vooral wat je zoekt in een partner? Snappen we. De volgende vijf sterrenbeelden zijn extreem grappig, dus swipe ze vooral naar rechts.

Deze sterrenbeelden wil je daten als je een partner zoekt met humor

Lachen tot je buikpijn hebt en de tranen over je wangen rollen. Mét je soulmate. Bestaat er iets beters dan dat? Precies, volgens ons ook niet. Date een van de volgende vijf sterrenbeelden als je een partner zoekt die je elke dag aan het lachen maakt.

Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen kunnen blíjven praten. Of appen. Ze vertellen altijd ronduit over van alles en nog wat én weten hoe ze lol moeten maken. Flirten met dit sterrenbeeld is altijd een beetje een rollercoaster. Het kan alle kanten op en je weet nooit precies wat je kunt verwachten.

Wat wij je wel kunnen garanderen, is dat jouw Tweelingen-partner je elke dag memes zal sturen. En dat hij of zij in elke situatie, wat er ook gebeurt, een lach op je gezicht zal toveren.

Boogschutter

Een Boogschutter is ook niet vies van een praatje en zal je uren entertainen met verhalen over zijn of haar avonturen. Het vuurteken heeft een grote persoonlijkheid en een levenslust die pretty besmettelijk is.

Boogschutters zijn extreem slim en geestig; je moet af en toe goed opletten om op hun niveau te blijven. Maar als je klaar bent voor die uitdaging, vind je zó de weg naar hun hart.

Weegschaal

Weegschalen leven helemaal op wanneer ze mensen kunnen entertainen. Ze genieten ervan om anderen een goed gevoel over zichzelf te geven. Daarnaast voelen ze zich voldaan als de persoon die ze leuk vinden lacht en geniet van het gesprek.

Is jouw date een Weegschaal? Dan zal hij er alles aan doen om je te laten lachen. Grappige gifjes, stickers en memes of dat gênante verhaal over henzelf: er zijn geen grenzen. Je zal lachen.

Ram

Mensen met het Sterrenbeeld ram leven voor de aandacht die ze krijgen als ze een (waarschijnlijk schuine) grap vertellen. Ze kunnen soms een beetje bot en té eerlijk overkomen, maar dit alles komt voort uit liefde en oprechte genegenheid.

Ze vallen hard voor de persoon met wie ze aan het daten zijn. En als jouw Ram je leuk vindt, zal hij je overweldigen met zijn vertrouwen en charme. Nog iets: een Ram heeft veel zelfspot, júist omdat hij of zij diep van binnen weet dat ‘ie een baas is en van niemand goedkeuring nodig heeft. En laat het nou net heerlijk zijn om op de energie van zo iemand mee te varen.

Schorpioen

Net als de andere aspecten van de persoonlijk van een Schorpioen, is zijn humor intens. Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen leven voor donkere humor en sarcasme, dus hier moet je enigszins voor open staan. Zodra je ze beter leert kennen, zul je merken dat ze een van de meest lieve en oprechte tekens in de dierenriem zijn. Ze zullen je aan het lachen maken tot je huilt en er zo voor zorgen dat je hard voor hen valt.

Lees ook: