Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 3 apr 2019

Aha! Deze 6 dingen vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

Elke man heeft zo zijn eigen voorkeuren wanneer het op vrouwen aankomt. We doen net alsof we het niet belangrijk vinden en dragen gewoon een hoge knot en felle lipstick. Maar tóch moeten we toegeven dat we nieuwsgierig zijn naar wat het andere geslacht aantrekkelijk vindt bij ons vrouwen.

Stralende, witte tanden

Uit onderzoek is gebleken dat wat gelere, ongelijke tanden als onaantrekkelijk worden beschouwd door mannen. Nu hoeven we niet massaal onze tanden te gaan bleken, want uit hetzelfde onderzoek bleek dat gebleekte tanden het niet beter doen bij mannen dan natuurlijk witte tanden. Gewoon goed poetsen, dus.

Rode lipstick

Een ander onderzoek is gedaan naar rode lipstick en wat voor een effect het heeft op mannen. Wat blijkt: mannen vinden het super aantrekkelijk maar hebben zelf geen idee dat het de rode lipstick is die de gevoelens veroorzaakt.

Heupen die breder zijn dan de middel

Slanke heupen zijn misschien helemaal de trend op de catwalk, maar mannen zijn er niet zo’n fan van.

Brunettes winnen

Blondes have more fun, maar uit een onderzoek in 2008 is gebleken dat mannen de voorkeur geven aan dames met een donkere haarkleur. Haarlengte daarentegen: dat maakt ze niet veel uit.

Minder make-up

Hierbij een excuus mee te doen met de no make-up selfies. In een onderzoek werden mannen foto’s voorgehouden van dames die make-up op hadden en van vrouwen die bijna niks droegen. Ze gaven duidelijk de voorkeur aan de foto’s waarop minder make-up werd gedragen.

Lange armen

Geloof het of niet, maar ook hiernaar is onderzoek gedaan. Mannen vinden lange armen bij vrouwen erg sexy.

Reageer op artikel:
Aha! Deze 6 dingen vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen
Sluiten