Deze 6 feitjes maken jouw liefde voor de Zara nóg groter

De Zara is voor elke vrouw een winkel die stiekem nóóit wordt overgeslagen. De Zara verkoopt prachtige en comfi kleren, niemand vindt het een straf om een paar uurtjes door de winkel te wandelen.

Maar naast dat het een heerlijke winkel is, is het ook nog eens een super bedrijf. Ja, deze feitjes maken jou nóg verliefder op deze winkel.

1. De pre-oprichter Amancio Ortega, voorheen CEO en nu voorzitter van het retail-imperium komt met zijn tachtig-jarige leeftijd nóg steeds bijna elke dag op kantoor. Ortega is op dit moment de drie na rijkste man ter wereld.

2. Verwacht niet dat Zara binnenkort gaat samenwerken met een high class designer. Nee, het bedrijf bestaat uit ontwerpers die er al lange tijd zitten en dát maken wat de consument wilt zien. Waar het bij Zara om gaat is team work en wat goed is voor het merk.

3. Bij de Zara design studio’s zijn er vijf dagen in de week modellen die álle kleding aanpassen. Zo wordt jouw kleding perfect uitgekozen en weet je zeker dat jij de goede maat pakt wanneer je in de winkel staat.

4. Dacht je dat je bij die ene specifieke winkel de leukste items had? Dat het in verschillende landen allemaal anders was? Niets is minder waar. De trends zijn hetzelfde in elke winkel. Maar het gevoel is op elke plek anders. Wauw.

5. De meest succesvolle winkels van Zara bevinden zich in New York, Milaan en Shanghai.

6. Met een aantal van zestig procent is het vrouwen aanbod bij de Zara het állerhoogst. Yes. Blijven shoppen dus.

Wie houdt er niet van de Zara? Hallo!? Nu alleen nog maar meer. Het is een winkel met fantastische kleding én het is ook nog eens een bedrijf dat bij zichzelf blijft. Love it.

LEES OOK: Dit zijn de 6 mode-items die iedere vrouw in 2016 móét hebben

Reageer op artikel:
Deze 6 feitjes maken jouw liefde voor de Zara nóg groter
Sluiten