Life 12 jan 2018 Joke-Jiers Botma

Dit zijn de 6 ongeschreven regels die elke partysquad heeft

Taylor Swift heeft een squad, maar heel veel andere vrouwen ook, een vriendinnengroep die áltijd bij elkaar is. Een vriendinnengroep die deze dingen ongevraagd voor en bij elkaar doen tijdens een avondje stappen:

1. Jullie zijn elkaars wingwoman

Als één van jullie vriendinnen een hete man aan de haak heeft geslagen is het aan jullie om zijn vriend te vermaken. Ook als dit de grootste oen is die je ooit hebt ontmoet. Jullie zullen er alles aan doen zodat jullie vriendin die veel te leuke man aan het einde van de avond mee kan nemen naar huis.

2. Jullie houden elkaars alcoholconsumptie in de gaten

Zowel als er te veel als te weinig wordt gedronken. Jullie willen namelijk niet dat één van jullie zich als gedraagt als een uitgebroken randdebiel maar tegelijkertijd mag ook niemand een avond nuchter zijn. Dit wordt allemaal goed in de gaten gehouden.

3. Jullie houden elkaars mooie lokken vast tijdens het overgeven

Het kan namelijk nog wel eens voorkomen dat één van de squad niet tegen alcohol kan. Of iemand die nooit weet wanneer ze moet stoppen. Een braakje leggen hoort daar dan helaas bij. Maar dit gebeurt niet zonder dat één van jullie assistentie verleent. Níemand van jullie wil namelijk dat iemand uit de squad smerige lokken krijgt.

4. Jullie fixen elkaars make-up

Want iedereen zal er de hele avond flawless uitzien. Jullie zijn namelijk de mooiste squad in de kroeg en dat zullen jullie blijven ook.

5. Jullie jagen elkaars foute mannen weg

En dit lukt prima met jullie legertje aan vrouwen. Je wuift de één na de andere idioot weg die achter één van jullie veel te leuke teammembers aan zit. Want jullie verdienen allemaal de leukste man, niet de gretigste.

6. Jullie zorgen ervoor dat er wordt gedanst en gezongen als gekken

Want jullie squad is álles behalve degelijk.

LEES OOK: 8 x waarom je jeugdvriendinnen de beste vriendinnen ever zijn

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 ongeschreven regels die elke partysquad heeft
Sluiten