Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 14 mei 2016

Deze 7 dingen aan onszelf vinden we stiekem SEXY AF

Elke vrouw heeft van die momenten dat ze zichzelf het meest sexy wezen op aarde vindt. En dat is maar goed ook, want een beetje zelfverheerlijking kan geen kwaad:

1. Als je een kleurtje hebt in de winter

En iedereen je vertelt hoe goed je eruit ziet en of je misschien terug bent gekomen van een lange zonvakantie. Niets is minder waar, want dat kleurtje is stiekem van de zonnebank. Maar als je in de spiegel kijkt zie je ook dat je er écht sun kissed uit ziet.

2. Je glad geschoren benen langs schone lakens

En zelfs als je single bent en er zeker van bent dat je de nacht alleen zult doorbrengen. Je voelt jezelf zó verzorgd dat je je niet kunt voorstellen dat een manspersoon dit niet zou willen meemaken. Legs, legs, legs.

3. Als álles aan je outfit klopt

Van je hakken tot je jurkje. Maar ook je haar en je make-up heeft nog nooit zo goed gezeten. Je kan niet wachten om naar dat feestje te gaan waar iedereen je gaat bewonderen want je voelt je werkelijk geweldig mooi.

4. Perfect gelakte nagels

En er elke keer weer met glinsterende ogen naar zit te kijken. Stiekem doe je er alles aan zodat je handen elke keer bij anderen in het oog vallen. Want jeetje, wat kunnen een paar mooi gelakte nagels je toch extreem sexy doen voelen.

5. Als je danst en die ene man kijkt

En je je opeens realiseert dat je dus wél kunt twerken. Seriously?

6. Als je een Marilyn Monroe momentje hebt

Oeps, je rokje waait omhoog. Even voel je je heel erg bekeken en vind je het mega gênant. Maar je denkt stiekem ook dat je net zo sexy bent als Marilyn Monroe. En baalt dat jij níet zo’n mooi kiekje hebt van jezelf.

7. Als je lijf bikiniproof is

En je het heerlijk vindt om over het strand te flaneren en je weet dat je booty strakker dan ooit is. Sylvie Meis eat your heart out.

LEES OOK: Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen aan onszelf vinden we stiekem SEXY AF
Sluiten