Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 8 mrt 2016

Deze 7 dingen begrijp je alleen als je altijd op tijd komt

Je kunt je groen en geel ergeren aan mensen die standaard te laat komen als jullie hebben afgesproken. Of zeg maar gerust blauw, want jij staat in de kou te bibberen tot ze er zijn. Jij bent namelijk iemand die altijd op de afgesproken tijd klaar staat.

1. Je spendeert heel veel tijd aan wachten

Wachten, wachten, wachten. Je bent namelijk altijd de eerste van je vriendinnen. Dat weet je wel, maar toch kom je nooit later dan de afgesproken tijd.

2. Je geeft onnodig geld uit

Aan koffie, broodjes, tijdschriften, noem maar op. Als je met de trein gaat, ben je namelijk standaard tien minuten te vroeg op het station. Genoeg tijd om nog even wat winkeltjes in te duiken.

3. Je calculeert altijd extra reistijd in voor onvoorziene omstandigheden

Files, bruggen die open staan, wegversperringen. Je weet maar nooit wat je kan overkomen onderweg. Je snapt het dan ook totaal niet dat andere mensen te laat komen vanwege zulk soort dingen. Je weet toch dat het kan gebeuren en daar houd je dan toch rekening mee?

4. Soms probeer je ‘fashionably late’ bij een feestje aan te komen

Je maakt je al helemaal druk dat je als laatste bent en iedereen je zal aankijken. Je bent namelijk bijna drie kwartier later dan de aangegeven tijd. Maar als je vervolgens binnen komt, blijkt dat drie kwartier te laat, nog steeds vroeg is.

5. Je maakt vaak extra rondjes

Als je veel te vroeg bent voor een belangrijke afspraak, loop je nog even een blokje om. Of je zet je fiets express aan de andere kant van de straat, zodat je daar nog even ongezien kunt drentelen.

6. Als je een keer vijf minuten later bent, laat je dat meteen weten

Met het gevolg dat je vriendinnen denken: ‘oh, tijd zat’, en jij vervolgens nog steeds als eerste bent.

7. Je zegt vaak dingen als ‘we moeten nu echt weg’

Ook: ‘we moeten wel een beetje opschieten’, ‘we moeten er over vijf minuten zijn’ en natuurlijk ‘we gaan te laat komen’ zijn uitspraken die je vaak doet.

LEES OOK: Yay! Eindelijk de ultieme tips voor glanzend haar

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen begrijp je alleen als je altijd op tijd komt
Sluiten