Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 7 jan 2016

Deze 7 dingen herkennen alle vrouwen met hoogtevrees

Klotsende oksels, klamme handjes, knikkende knieën, misselijkheid en hartkloppingen. Dat is wat hoogtes met jou doen. Je vindt het afschúwelijk. Hóógstwaarschijnlijk herken je deze zeven dingen als geen ander:

1. Bij het zien van bovenstaande foto krijg je het al Spaans benauwd

Oprecht sorry daarvoor.

2. Het woord ‘pret’ in pretpark heb je nog nooit begrepen

Je vraagt je echt sterk af welke gek het woord ‘pret’ in pretpark heeft verwerkt. Het is voor jou een hel op aarde. Alle achtbanen delen dezelfde eigenschap, namelijk hoogte en dat is nou juist wat jij níet wilt. Als je vriendinnen als enthousiaste gillende pubers de achtbaan in stappen kijk jij met grote ogen van angst naar hoe ze naar beneden kelderen. Dóódeng.

3. Je hoeft écht niet de stoel bij het raam in het vliegtuig

Je hoort iedereen vol bewondering spreken over hoe mooi de stad van boven eruit ziet. Voor jou is dat alles behalve mooi. Je geeft ook gerust je plaats op bij het raam voor iemand die wel graag naar beneden koekeloert.

4. Vliegen doe je sowieso niet voor je plezier

Het is dat je zo graag naar al die prachtige steden en zonnige oorden gaat. Dat is echt de enige reden voor jou om in een vliegtuig te stappen.

5. Je bent elke keer bang dat je beneden valt

Je hoeft maar over het randje te kijken van een railing en je bent bang dat je naar beneden dondert. Dat je achter een railing staat stelt je niet gerust, ook al weet je dat je niet kan vallen.

6. En je bedenkt jezelf hoe dat is

Je ziet jezelf als een lappenpop naar beneden vallen tussen de hoge gebouwen. Je hebt dit scenario al zovaak afgespeeld in je hoofd dat je precies weet hoe je tot je einde komt.

7. Maar toch kijk je elke keer wéer naar beneden

Doe dat nou níet.

LEES OOK: Deze 12 licht neurotische trekjes hebben héél véél vrouwen

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen herkennen alle vrouwen met hoogtevrees
Sluiten