Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 25 mei 2016

Deze 7 dingen zal iedere ‘professionele slaper’ herkennen

Slapen is één van jou lievelings bezigheden. Je denkt er aan zodra je opstaat en eh, ja, je gaat er ook mee naar bed. Je houdt gewoon van je lieve, warme bedje. En het is je droom (pun intended) dat je ooit professioneel slaper kunt worden.

1. Slapen lost problemen op

Als je het echt niet meer ziet zitten, is wat je het liefste doet in bed kruipen en diep wegduiken in de dekens. Gewoon overdag. Na een dutje ziet de wereld er alweer eens stuk rooskleuriger uit. Ook zeg je geregeld dingen als ‘daar slaap ik een nachtje over’. Want pas als je in dromenland bent geweest weet je de beste oplossing voor je problemen.

2. Je bed is je lievelingsmeubelstuk in huis

Sterker nog, het is het enige attribuut in je huis dat er écht toe doet. Een goed bed, met een heerlijk zachte matras, een kussen dat zich naar je hoofd vormt en een deken in een frisgewassen overtrek. Oh, daar kun je echt intens van genieten.

3. Al kun je overal wel slapen

En misschien nog wel het beste in voertuigen. Autoritjes, treinreizen, lange vluchten; je kunt er niets aan doen. Het lukt je gewoon niet om je ogen op te houden. Ook als je bij iemand logeert of op vakantie bent heb je nooit grote problemen om in slaap te komen. Heerlijk.

4. Maar je bent wel kritisch op andere bedden

Er zijn slechts enkele bedden die kunnen tippen aan je eigen bedje.

5. Soms maak je je zorgen of je Pfeiffer hebt of de slaapziekte Narcolepsie

Want je kunt echt op ieder moment van de dag wel een dutje doen. Zelfs als je sloten koffie op hebt.

6. Als je ’s ochtends wakker wordt, is het eerste dat je denkt dat je vanavond vroeg naar bed wilt

Het liefste wat je ’s ochtends doet is gewoon verder slapen.

7. Het allerliefst zou je écht professionele slaper willen zijn

Want hoe mooi klinkt dit? Dat je ’s ochtends opstaat, je klaar maakt, en dan naar je werk gaat om daar te gaan slapen. We herhalen: om daar te gaan slapen. En dat je daarvoor aan het einde van de maand gewoon een leuk bedrag op je rekening krijgt gestort. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?

LEES OOK: Deze 11 typische dingen doe je alléén in de ochtend

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen zal iedere ‘professionele slaper’ herkennen
Sluiten