Deze 7 dingen zijn oh zo herkenbaar voor mensen die snel huilen

Omani McDaniels 25 jun 2016 Life

Iedereen huilt wel eens, maar sommige mensen huilen meer dan anderen. En als jij toevallig één van die mensen bent die snel een traantje wegpinkt, weet je hoe vervelend het kan zijn. Je kunt er gewoon niets aan doen. Zodra je de brok voelt, weet je dat het hek van de dam is.

1. Je kunt de tranen nooit tegenhouden

Niet dat je het niet probeert. Je wilt helemaal niet in tranen uitbarsten, maar voordat je er zelf erg in hebt, voel je je ogen rood worden en begint je neus vol te lopen. Je hebt een brok in je keel, voelt je ogen tranen en bid dat het ophoudt voordat een traan begint te rollen. Tevergeefs.

2. Je probeert het altijd te verbergen

Hoesten, je hoofd wegdraaien, weglopen, je hebt het allemaal wel eens gedaan. Maar de mensen die je kennen, weten ondertussen dat als je zulk gedrag vertoont, je je best aan het doen bent om niet te huilen.

3. Je draagt altijd waterproof mascara

Er is in jouw geval gewoon geen andere optie. Tenzij je natuurlijk gewoon geen mascara draagt, omdat je de zwarte stroken zat werd.

4. Zielige films zijn een drama voor jou

Vanaf het eerste zielige moment ben jij al in tranen en eigenlijk gaat het de rest van de film zo door. Blije momenten, verdrietige momenten, het maakt niet uit, want je hebt gedurende de hele film een zakdoekje tegen je neus aan.

5. Als andere mensen huilen, huil jij ook

En dit is waarom jij huilende mensen ontwijkt.

6. Je kropt je emoties op

Liever dat mensen je een robot noemen, dan dat ze je de hele tijd in tranen zien. Je kunt er ook niet zo goed tegen als andere mensen de hele tijd emotioneel doen. Maar dat heeft ermee te maken dat je zelf stiekem (niet zo stiekem) ook snel geëmotioneerd raakt.

7. Je haat het als mensen je zielig aankijken

Die blik van medelijden is het ergste van allemaal. Het is zout vocht dat uit je ogen komt mensen, we hebben er allemaal wel eens last van.

LEES OOK: Bewezen: Als je huilt tijdens een film ben je emotioneel sterk
Rose_and_Jack_in_the_water-960x623-770x462

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen zijn oh zo herkenbaar voor mensen die snel huilen
Sluiten