Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 17 nov 2015

Deze 7 dingen zijn véél fijner als je smoorverliefd bent

Wat is er nou heerlijker dan helemaal dol op iemand zijn en compleet opgaan in jullie liefde? Als je het flink te pakken hebt, zijn deze zeven situaties zo veel beter. Nou ja, eigenlijk is álles beter als je verliefd bent. Zucht.

1. Romantische film kijken

Wat eerst hopeloos zoetsappig en veel te klef was, vind je nu super lief en romantisch. Je rolt nooit meer met je ogen bij een romantische film. Je zwijmelt juist helemaal weg als de hoofdpersonen elkaar ein-de-lijk zoenen. Hè hè.

2. Uitgaan

Stappen is all about het andere geslacht. Het is als een jacht. Zodra je ergens binnenkomt scan je de mannen. Zie je iemand met potentie, dan flirt je daar voorzichtig mee vanaf een afstandje. Het is leuk, maar je voelt ook de druk om een leuke man te vinden. Er is altijd de drang om om je heen te kijken. Om nog maar te zwijgen over de druk om te allen tijde fabuleus voor de dag te komen. Nu je verliefd bent is uitgaan veel relaxter. Je kijkt niet eens meer naar andere mannen. Je tuurt alleen nog om je heen om te zien waar híj uithangt.

3. Seks

Met een scharrel heb je seks zonder gevoel. Het is lekker, maar het is toch egoïstischer. Jullie willen allebei aan je trekken komen en echt veel om elkaars genot geven jullie niet. Seks met iemand waar je hoteldeboteltotoverjeorensmoorverliefd op bent is totaal anders. Je smacht vreselijk naar elkaar, het begint al te tintelen als hij je in je nek zoent en alles wat hij doet tussen de lakens zal hij doen omdat hij wil dat jij geniet. Seks als je verliefd bent is zóveel intiemer. Het is allesverslindend.

4. Opstaan

Het lijkt wel of je ineens een ochtendmens bent geworden. Zodra de wekker gaat, doe je je ogen open en voel je hebt meteen een vrolijk opgewonden gevoel. Hij is het eerste waar je aan denkt. Verliefd zijn maakt opstaan een stuk makkelijker. Behalve misschien als hij naast je ligt. Dan ben je wel meteen wakker als de wekker gaat, maar wil je niets liever dan de hele dag in zijn armen liggen.

5. Je werkdag

Een zeurende baas, het werk dat zich maar opstapelt op je bureau, de lunch in de kantine die niet te pruimen is en dan zijn er ook nog dodelijk saaie vergaderingen waar niemand naar jou mening lijkt te luisteren. Normaal gesproken zou je wanhopig je hoofd op je bureau willen neerleggen na zo’n dag, maar nu vind je het eigenlijk prima. Dat komt omdat je toch alleen maar aan je crush of nieuwe lover denkt. Aan jullie date van gisteren, aan hoe hij je zoende, aan zijn zachte lippen in combinatie met zijn ruwe stoppelbaardje, aan jullie toekomst samen… O ja, je was aan het werk.

6. Familiedagen

Zeurende ooms en tantes, je smakkende oma met haar loszittende kunstgebit: je trekt het allemaal. Want het allerfijnste is, niemand vraagt meer aan je hoe het nou staat in de liefde en of je al eens een relatie hebt. En je hoeft je ook niet meer te vervelen, want er zit iemand naast je die speciaal voor jou gekomen is. Familiedagen zijn veel aangenamer met je lover aan je zijde.

7. Kleffe koppels

Ga op zondagavond naar een willekeurig treinstation en je ziet ze in grote getale: afscheidnemende stelletjes. Alsof ze elkaar jaren niet gaan zien staan ze innig verstrengeld vaarwel te zoenen. Maar jij snapt het. Nu je zelf stapelverliefd bent, weet je ineens hoe lastig het is om je geliefde te moeten missen. Zelfs als hij even boodschappen gaat doen zou je hem eerst fijn willen knuffelen. Zwijmel, die stelletjes zien er super cute uit.

LEES OOK: Waarom verliefd worden op een boekenwurm een zegen is

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen zijn véél fijner als je smoorverliefd bent
Sluiten