Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 27 jan 2016

Deze 7 dromerige dingen heeft iedere slaapkamer nodig

Het is waanzinnig mooi om een aantal dromerige items aan je slaapkamer toe te voegen. Maar wees ook gewaarschuwd. Met deze romantische dingen zul je nóg meer moeite hebben om uit bed te komen.

1. Hangend nachtkastje

Handig als je ruimte op de vloer wilt besparen, maar ook nog eens onwijs beeldig.

2. Knusse leeshoek

Je bed ligt en zit natuurlijk heerlijk, maar soms wil je gewoon even ergens anders plaatsnemen als je wilt lezen. En als je dan geen zin hebt om in de woonkamer te gaan zitten, kun je lekker op je eigen leesbankje kruipen.

3. Ontbijtdienblad

Als je wilt dat je lover je verrast met een heerlijk ontbijtje op bed, dan heb je natuurlijk eerst een ontbijtdienblad nodig. Zo kan hij in de keuken een ontbijtje in elkaar flansen en meteen op het dienblad presenteren. Jullie komen het bed echt niet meer uit vandaag…

4. Sprookjesachtig behang

Behang zó 1999? Nee hoor, mits je het juiste printje te pakken hebt. Kijk hoe romantisch dit sprookjesachtige bos staat achter je bed. Je kunt eindeloos mijmeren en dromen als je je tussen de mistige bomen waant.

5. Intiem gordijn

Een gordijn om je bed heen, voegt meteen wat romantiek en intimiteit toe aan je slaapkamer. Jij en je lover gaan nog meer op in elkaar als je de gordijnen sluit.

6. Marmerlook

Marmer is helemaal hot. Keizer Augustus, die uit de Romeinse oudheid, was al weg van kalksteen. Hij vond het materiaal luxe en puur, dus hij bouwde er zo goed als heel Rome mee. Nu zien we de print van de kostbare bouwsteen ineens overal: van iPhone hoesjes tot blazers. En het goede nieuws, je kunt je nachtkastje super simpel een marmeren opfrisser geven. Het enige wat je nodig hebt is zelfklevend plastic.

7. Planten

Planten staan bekend om hun luchtzuiverende werking. Dat is weer goed voor de kwaliteit van je slaap. Daarom is het perfect om planten aan je slaapkamer toe te voegen. Het staat ook nog eens waanzinnig fraai, vooral als je ervoor kiest om de planten te laten hangen boven je bed.

LEES OOK: Toe aan wat nieuws in huis? Dit zijn dé woontrends voor 2016

Reageer op artikel:
Deze 7 dromerige dingen heeft iedere slaapkamer nodig
Sluiten