Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 5 jan 2019

Deze 7 voordelen hebben alleen meisjes uit het zuiden

Van de week brachten we een ode aan de meisjes uit het noorden. Maar zuidelingen, we zijn jullie echt niet vergeten. Jullie zijn namelijk geboren in wel een héél mooi deel van Nederland. We zouden het niet heel vreemd vinden als je er nooit meer weg gaat. Want deze zeven voordelen hebben alleen meisjes uit het zuiden en die zijn zaligmakend:

1. Je bent Bourgondisch

Het is nou eenmaal zo dat de mensen in het zuiden meer weten over lekker eten en drinken. Bovendien stikt het er ook van de allerleukste restaurantjes waar het écht gezellig is. Mensen willen jou nooit missen op een feestje want jij weet in ieder geval echt wat genieten van het leven is. Als iemand bij jou langskomt schenk je direct een glas wijn in, héérlijk.

2. In het zuiden zijn de állerleukste steden

Den Bosch, Maastricht, Breda en Roermond om maar een paar te noemen. Eigenlijk hoef je amper te reizen om naar een leuke stad te gaan. En alle steden bewijzen allemaal dat ze de gezelligste van het land zijn.

3. Je woont dichterbij Parijs

En dat is als vrouw zijnde één van de geweldigste dingen die je kunnen overkomen. Je kan zo een dagje naar Parijs want je bent er voordat je het weet. Je kent de mooiste plekjes van de stad en bent er regelmatig te vinden. De ene keer met je vriendinnen om een dagje te shoppen en de andere keer met je lover voor een romantische dag samen. Yes, Paris is always a good idea.

4. Het is weer is áltijd beter

Hoe zuidelijker je gaat, hoe beter het weer is. Als het noorden van het land nog klappertandend over het strand wandelen lig jij al breeduit in je bikini. Het is altijd een paar graden warmer en daarom ben je in de zomer sneller dan wie dan ook gebruind. In het noorden van Limburg is het op 100 dagen in het zélfs jaar warmer dan 20 graden. Ja je leest het goed, 100 dagen wármer dan 20 graden.

5. Je bent gemiddeld rijker dan de rest van Nederland

Procentueel gezien wonen de meeste rijke mensen van Nederland in het zuiden van het land. Zo is Noord-Brabant zelfs de rijkste provincie van Nederland. Ook al woon je misschien niet in die provincie dan nog woon je er dichterbij. En dat vergroot de kans dat jij daar een leuke man aan de haak slaat. Oeps.

6. Klein maar fijn

Jullie zuidelijke meisjes zijn gemiddeld 1,5 centimeter kleiner dan de meisjes uit het Noorden. En dat kan een voordeel zijn. Zo kun je altijd hakken aan en mannen zijn nooit te klein. Bovendien vinden mannen het best wel fijn om een kleiner meisje aan hun zij te hebben. Praktische zaken zoals voordringen en nooit te korte broeken zijn ook niet gek.

7. Je hebt een vriendelijke uitstraling

Men vindt mensen uit het zuiden toegankelijker. Dit heeft voornamelijk te maken met de lieve accenten die te horen zijn in het zuiden. Je krijgt hier veel meer mee gedaan dan je denkt, want ze vinden je direct lief als jij je mond open trekt. Geniet en maak daar vooral gebruik van.

LEES OOK: 7 voordelen die alleen meisjes uit het Noorden hebben

Reageer op artikel:
Deze 7 voordelen hebben alleen meisjes uit het zuiden
Sluiten