Deze 8 dingen begrijp je alleen als je lover perfect voor je is

Yasmine Esser 23 jun 2016 Love

Je kunt je geen leven voorstellen zonder je lover. Hij voelt je aan, is je steun en toeverlaat en stiekem ook je BFF. Je lover en jij zijn perfect voor elkaar. En dan begrijp je deze dingen absoluut.

1. Je hebt geen guilty pleasures meer

Of in ieder geval een stuk minder. Want je lover houdt stiekem ook onwijs van foute jaren negentig muziek en hij vindt het heerlijk om een hele zondag lang alleen maar te binge watchen. Om vervolgens pizza te bestellen, omdat jullie gewoon te lui zijn om te koken.

2. Hij noemt je op de raarste momenten mooi

Als je in je joggingbroek op de bank zit bijvoorbeeld. Of als je net een rondje hebt hardgelopen. En hij vind je ook op de vreemdste momenten lekker ruiken. Zoals aan het einde van een lange werkdag. Terwijl het echt al úren geleden is dat je parfum hebt opgespoten.

3. Hij begrijpt het wanneer je druk bent

Hij vindt het heerlijk voor je dat je tijd doorbrengt met vriendinnen. En hij snapt het ook helemaal als je druk bent met je werk. Hij vindt het misschien wel jammer dat jullie niet nóg meer tijd samen doorbrengen, maar hij zal nooit klagen. Want hij begrijpt je.

4. Hij kan omgaan met je moodswings

Soms ben je happy en soms voel je je gewoon een beetje down. Of je bent wat chagie doordat je een lange, lánge dag had op je werk. Je boyfriend voelt dat aan, perfect als ‘ie is. Of jij vertelt het hem, dat mag ook. Want het gaat natuurlijk om de manier waarop hij reageert op je humeur. En die is fantastisch. Hij moppert nooit dat je niet blij bent of dat hij het niet leuk vindt als je chagrijnig bent. Hij laat je in je waarde. Al ziet hij je natuurlijk wel het liefst gelukkig, maar dat is omdat ‘ie zo’n schat is.

5. Hij weet hoe hij je kan verrassen

Dan heeft hij spontaan kaartjes gekocht voor een concert waar jij heel graag heen wilde en die vind je dan onder je kussen. Of hij heeft een paar hakken, een melkopschuimer of een boek voor je gekocht, omdat hij jou daar over hoorde praten. Je lover weet precies wanneer hij je kan verwennen en dat is waarom jullie zo goed bij elkaar passen.

6. Hij krijgt je altijd aan het lachen

Hij is gewoon hilarisch. Je kunt er niks aan doen.

7. Jullie denken hetzelfde

Jullie vinden bijvoorbeeld dezelfde mensen irritant, dezelfde dingen lekker en dezelfde dingen belangrijk in het leven. Jullie zijn het niet áltijd roerend met elkaar eens, want dat kan gewoon niet. Maar over de grote dingen – wat de beste tv-serie ooit is bijvoorbeeld – denken jullie toch echt hetzelfde.

8. Zelfs als je ruzie hebt wil je niet dat ‘ie weggaat

Want met hem in de buurt is het leven gewoon leuker. Ahwwwww

LEES OOK: Haha OMG! Dit zijn de 8 bizarste datingsites waarvan je het bestaan nooit zou radenbizarre datingsites

Reageer op artikel:
Deze 8 dingen begrijp je alleen als je lover perfect voor je is
Sluiten