Deze 8 kapsels halen zo 5 kilo van je figuur af

Geloof het of niet, maar je kunt nu afvallen zonder af te vallen. We geven toe, dat kleine laagje spek op je buik gaat niet wegtrekken op het moment dat je een pony knipt, maar met de volgende hairdo's snoep je zo 5 kilo van je complexie af.

[one_half][/one_half][one_half_last]Lange lokken
Als je dan toch twijfelt tussen lang en kort haar, ga dan voor lange lokken. Lang haar maakt je gezicht namelijk ook langer en daardoor schijnbaar smaller.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Asymmetrische bob
Toch een voorkeur voor korte kapsels? Knip dan een asymmetrische bob. Zorg dat hij aan de voorkant iets langer is dan aan de achterkant, want hierdoor oogt je gezicht een stuk dunner. Combineer het kapsel met een middenscheiding om je gezicht nog smaller te doen ogen. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]
Wilde pony
Een te dikke of strakke pony kan het gezicht erg rond maken. Een ietwat dunnere en vooral wilde pony (zeker als hij naar de zijkanten langer afloopt) omarmt als het ware je gezicht waardoor deze ook weer smaller lijkt.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]
Gezicht omlijstende laagjes
Ook laagjes kunnen je redding zijn indien je een iets smaller gezicht adoreert. Lange laagjes in combinatie met een middenscheiding brengen je kaaklijnen beter naar voren waardoor je gezicht langer en dunner oogt.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Zijscheiding
Een zijscheiding maakt het gezicht zachter van karakter en zorgt ervoor dat het gezicht minder rond oogt. En minder rond zorgt er weer voor dat het gezicht in lengte toeneemt.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Steek het op
Draag je graag je haar in een staart of in ieder geval opgestoken? Probeer dan altijd een paar plukjes langs je gezicht te laten vallen zodat je je gezicht blijft omlijsten.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Knot op je kop
Door een knot te maken boven op je hoofd, verleng je je gezicht weer. Omhoog met dat haar dus!
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Zachte golven
Een beetje beweging in je haar kan ook geen kwaad. Stijl haar zorgt er namelijk voor dat je gezicht kleiner oogt, maar daardoor ook breder. Waves are the way to go.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Deze 8 kapsels halen zo 5 kilo van je figuur af
Sluiten