Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 3 okt 2015

Deze 8 té leuke dingen met je lief kosten je helemaal niks

Het is heerlijk om verliefd te zijn. Jullie doen alleen maar leuke dingen en willen dit het liefst ook zo vaak mogelijk doen. Toch kost het elke keer weer geld en je wilt hem ook niet elke keer laten betalen. Maar vergeet niet dat de uitspraak 'the best things in life are for free' ook echt waar is.

Het is soms zo irritant, dat zoveel dingen geld kosten. En eigenlijk zijn die dingen niet eens altijd de meest leuke dingen om te doen. De dingen die niets kosten zijn vaak ‘simpeler’ maar niet minder waardevol. Daarom een rijtje back to basic waar er alsnog genoeg ruimte is voor romantiek voor jou en je allerliefste:

1. Strand/stad/boswandeling

Niets romantischer om samen een wandeling te maken. Of het nou heel mooi weer is of juist een stevige wind staat. Het is altijd leuk. Het uitzicht is prachtig, je kan tegen hem aankruipen en gezellig met elkaar kletsen. Je hebt ook nog de keuze uit een stadswandeling, strandwandeling of boswandeling. En allemaal gratis.

2. Sexy time

Ja dit begrijp je natuurlijk wel. Seks is een van de leukste dingen op aarde, als het niet het allerleukste is. Je kan het met elkaar doen wanneer je wilt en thank god dat je er niet voor hoeft te betalen want dan is er toch iets anders aan de hand..

3. Netflix marathon

Iederéén houdt van Netflix en daarom je lover vast en zeker ook. Er is zoveel keuze uit series en films dat er vast iets tussen zit waar jullie samen verslaafd aan kunnen raken. Kaarsjes aan, wijntje of theetje erbij en klaar is kees. Het liefst ook nog onder een lekker warm dekentje zodat jullie samen kunnen kroelen.

Heb je geen Netflix? De zomerstop is voorbij, er zijn genoeg dingen op tv die je vaak kunt opnemen voor een tijdstip dat het wél uitkomt. Of je kijkt Popcorn Time.

4. Thuis een brunch organiseren

Hoogstwaarschijnlijk heeft je lover je al heel vaak mee uiteten genomen of zijn jullie samen ergens gaan lunchen. Toch kan het net zo leuk zijn om zelf een brunch te organiseren. Kijk wat je in de koelkast hebt staan en wat je daar nog mee kan maken. Ja, echt meer dan je denkt. Liefde gaat door de maag.

5. Kampvuur maken

Weet je ook direct of je lover over die kwaliteit beschikt en wie weet kan hij het jou zelfs leren. Daarna kunnen jullie heerlijk met marshmallows de avond voortzetten. Alles ziet er zo beeldig uit bij kampvuur, dat is alleen al genoeg reden om het echt te gaan doen.

6. Ultiem relaxen

He-le-maal niets doen is ook wel eens heerlijk. Ga lekker samen op de bank liggen en geniet van het momentje rust wat je samen hebt. Soms is het lekker om je gedachtes uit te schakelen en weg te dromen.

7. Spelletjes spelen

Spelletjes zijn goed voor de connectie tussen jullie samen en bovendien is het altijd hilarisch. Gelukkig zijn er genoeg spelletjes die jullie kunnen doen. En, als je een beetje stout bent kan een seksspelletje op zijn tijd ook geen kwaad. Dit kan al met een aantal dobbelstenen die je vast nog wel ergens hebt liggen.

8. Massages

Massages zijn heer-lijk. Helaas kost het vaak wel wat als je naar een massagesalon gaat om je daar te laten masseren. Niets lekkerder dan je eigen lover die je masseert en jij hem. De kans is groot dat jullie daarna als een roos in slaap vallen of de massage uitbreiden tot een hevige vrijpartij.

Reageer op artikel:
Deze 8 té leuke dingen met je lief kosten je helemaal niks
Sluiten