Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 27 nov 2016

Deze 9 dingen herkent elke Disney fan

Van Bambi ga je huilen, je droomt van de mooiste prinsessenjurk net als die van Assepoester en Pocahontas is jouw heldin. Kortom, Disney is the best, maar dat snapt niet iedereen. Sommige mensen zijn klaar met Disney. Jij weet wel beter. Deze negen dingen herkent elke Disney fan.

1. Disneyland vind je nog steeds super cool

Wanneer jij je liefde voor Disneyland uitspreekt dan zal niet iedereen dat begrijpen. Als kind à la, maar daar ben je nu toch te oud voor? Nee hoor. Disney is niet alleen voor kinderen en dat weet jij als de beste. Mickey Mouse oren en een lolly in je hand en jij bent helemaal in je sas. Disneyland is jouw ultieme vakantieplek.

2. Je wordt gek van mensen die zeggen dat je te oud bent voor Disney

Excuse me? Disney betekent plezier, knappe mannen, drama en prachtige liedjes. Elke Disney film heeft een mooi moraal. Disney is zo’n groot begrip over de hele wereld, hoe kun je daar nu nog steeds niet van houden? Disney is baas.

3. Disney muziek staat op je playlist

Zo vrolijk of juist zo meeslepend en emotioneel. Er zijn Disney nummers voor elk humeur. Je kunt ze allemaal meezingen en jij grijpt naar de microfoon zodra ‘Let It Go’ te horen is. Prachtig geschreven, he-le-maal jouw muziek.

4. Je hebt Disney spulletjes

Omdat je ooit in Disneyland bent geweest en je je prachtige Mickey mok niet weg wilt doen. Maar eigenlijk loer jij nog steeds naar Disney spulletjes omdat ze allemaal zo mooi zijn en vaak glitters bevatten. Oeh, net zoals je Cinderella make-up collectie van MAC. Tja, die moest je gewoon hebben. Prinsessen hebben prinsessen make-up.

Disney films kijken

5. Je hebt geen favoriete Disney heldin

Moeilijkste vraag ooit. ‘Wie is dan je favoriet?’ Jasmine heeft het mooiste haar, Pocahontas is heel stoer en was je maar een zeemeermin net als Ariël. Je kunt je eigenlijk in elke Disney heldin wel verplaatsen en je vindt ze allemaal leuk, een keuze maken ho maar. Waarom zou je?

6. Disney maakt je slechte dag weer goed

Tissues klaar, een glas wijn en Finding Nemo of The Lion King. Deze ingrediënten zijn jouw perfecte middelen waardoor je je weer beter gaat voelen. Daar kan geen film tegen op. Hakuna matata.

7. Disney prinsessen inspireren je

Ze geven nooit op, zijn krachtige vrouwen en staan positief in het leven. Zodra jij een rot dag hebt herinnert Disney je er weer aan hoe de prinsessen het op zouden lossen. Je neemt er een voorbeeld aan. Wat zou Belle doen? Je blijft kalm en gaat een goed boek lezen. Wat een powervrouwen.

8. Iedereen weet dat je van Disney houdt

Ook al spreken je vriendinnen en familie het niet altijd uit, zodra je een cadeautje krijgt is dat hun uitgelezen kans om Disney inpakpapier te kopen. Niet meer zo’n grote verrassing inmiddels, maar wél ontzettend leuk. Je ogen beginnen te blinken wanneer er een kleurrijk Disney pakketje tevoorschijn komt. Je realiseert je ineens dat je eigenlijk best wel verslaafd bent aan Disney.

9. Je kijkt vaker naar Disney dan anderen denken

Wanneer iemand zegt: ‘Sneeuwwitje? Pfoe, al in geen jaren meer gezien’, reageer jij met ‘Wow, inderdaad. Ik heb Sneeuwwitje ook al jaren niet meer gezien’. Maar je weet dat het eigenlijk een maand geleden is. Je wilt niet overkomen als een klein kind en het meteen uitschreeuwen dat je nou juist van plan was om vanavond Sneeuwwitje te gaan kijken. En je kunt niet wachten.

Disney fan, hier word je blij van: Deze beauty producten heeft elke Disney fan nodig in haar leven

Reageer op artikel:
Deze 9 dingen herkent elke Disney fan
Sluiten