Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 3 nov 2015

Deze 9 struggles herkennen vrouwen met cupmaat C+ maar al te goed

Iedereen drukt je op je hart dat je blij mag zijn met jouw grote cupmaat. Het is namelijk sexy en super vrouwelijk. Maar, ondanks dat je dat ook wel weet, baal je soms een beetje van je big boobs. En gek is dat niet want de volgende struggles maken alleen vrouwen met grote borsten mee:

1. Je leren jasje gaat al niet meer dicht sinds de middelbare school

En tot op heden heb je nog steeds niet het perfecte leren jasje gevonden. Als je er dan eentje hebt, gaat ‘ie nooit dicht. Dit probleem heb je al vanaf de middelbare school en dat is toch ruim wat jaartjes terug.

2. Iedereen praat tegen je borsten

Mannen kunnen het niet laten om naar je borsten te kijken terwijl ze met je praten. Het maakt niet uit of je een los shirtje, een coltrui of een laag decolleté draagt. In álles vallen je borsten toch wel op. Gelukkig ben je ondertussen gebekt genoeg geworden om die mannen eens te vertellen dat je ogen niet in je borsten zitten.

3. De juiste sport bh vinden is een levensmissie

Je hebt er al meerdere geprobeerd maar zelfs de de sport bh die volgens experts beter is dan welke andere bh dan ook, is niet goed genoeg voor jou. Je wil gewoon niet dat ze de hele tijd alle kanten opschieten tijdens het sporten.

4. Na het kopen van lingerie ben je platzak

Want je betaalt vier keer zoveel voor een bh dan andere vrouwen die een kleinere cupmaat hebben. Het is dan ook een uitgave die je liever niet doet maar simpelweg moét. Het meest idiote vind je nog dat de bijpassende string ook gerust 30 euro kost. Why?

5. Je bent een small en large tegelijkertijd

Shirtjes die te strak zitten bij je borsten zijn veel te wijd bij je taille. En andersom. Het is dan ook altijd maar de vraag hoe een shirtje valt. Online shoppen is niet per se favoriet bij jou.

6. Trends zijn niet jouw beste vriend

Heel leuk hoor, die jurkjes met een open rug. Helaas is dit voor jou onmogelijk. Een ‘plakbh’ of topless onder een jurkje is wel het laatste wat jouw borsten willen. Hetzelfde geldt voor die leuke kanten bh’s die je vriendinnen dragen onder een wijd shirtje. Vaak zijn ze niet in je maat te krijgen en geven ze 0,0 ondersteuning.

7. Je kan niet op je buik liggen

Want het doet pijn of je borsten liggen letterlijk in de weg. Als kind sliep je zo graag op je buik maar nu lig je liever op je rug of zij. Het ligt gewoon lekker om er vol bovenop te gaan liggen.

8. Rennen is afschuwelijk

Het gaat maar op en neer en ze vliegen alle kanten op. Rennen is niet gemakkelijk. Je hebt continu het gevoel dat je ze wil vasthouden om ze meer stabiliteit te geven.

9. Seks is letterlijk een bumpy ride

Het maakt eigenlijk niet uit welk standje jullie doen, je borsten bewegen hoe dan ook heerlijk mee op de maat in hoog tempo. Je bent zelfs in staat om je borsten vast te houden tijdens de daad. Wat natuurlijk ook wel weer sexy kan zijn. Plus, veel mannen hebben absoluut niets tegen grote borsten.

Ben jij juist het meisje met kleine borsten?

Gelukkig zijn er genoeg redenen waarom je daar heel blij mee moet zijn. Klik op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
Deze 9 struggles herkennen vrouwen met cupmaat C+ maar al te goed
Sluiten