Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 23 okt 2015

Deze 9 talenten heeft écht elke vrouw ter wereld

Was je al een beetje sip omdat je nog steeds niet je talent hebt gevonden? Waarschijnlijk heb je nog niet goed genoeg naar jezelf gekeken want je stikt van de talenten. En niet alleen jij, maar alle vrouwen ter wereld zijn méér dan getalenteerd in de volgende dingen:

1. Inspector Gadget spelen

Je hebt haar nog nooit gezien, de nieuwe vriendin van de vriend van je neef. Maar je weet wel precies hoe ze eruit ziet, op welke basisschool ze zat en welke politieke voorkeur ze heeft. Je zoekt alles tot op de bodem uit om daarna ook subtiel je mening te geven. Want uitgaan in die foute club kan écht niet passen bij de vriend van je neef. Of je de vriend van je neef kent? Mhaw, niet echt.v

2. Roddelen over celebrities

Want wat Kim Kardashian nu weer zei in Keeping Up With The Kardashians sloeg echt álles. Je vindt het ook nodig om direct je beste vriendin op te bellen om even lekker een potje te roddelen over de woordkeuze van Kim Kardashian. Naderhand bespreek je uiteraard ook even de looks van alle andere Kardashian telgen. Ja, want die lippen van Kylie zijn reuze interessant: ‘OMG! Volgens mij heeft ze ze weer opgespoten, kijk maar eens op minuut 17:34, daar zie je het echt hoor.’

3. Van een mug een olifant maken

Je bent gevallen met de fiets en vertelt je vriend in tranen dat je er echt bijna geweest was en hoe het dan allemaal wel niet verder had gemoeten met jullie kat Poekie. Oké een kapotte jeans en een schaafwond is niet leuk. Maar gelukkig ga je er niet dood aan.

4. Multitasken

Je belt als je aan het koken bent, je bent aan het tandenpoetsen terwijl je nog even snel wat dingen opruimt, je voert een gesprek met je vriendinnen op Whatsapp en met je lief die naast je zit en je kan huilen en lachen tegelijkertijd. Vooral die laatste vinden mannen nog steeds ontzettend bijzonder en vreemd.

5. In sprookjes geloven

Dat Assepoester op en top fictie is doet er voor jou niet toe. Het bestaat namelijk echt wel dat een prins kiest voor een knap meisje in vodden die schoonmaakt. Helaas is het nog nooit gebeurd. Je kan je ook helemaal opwinden over die gemene stiefzusjes. Echt niet eerlijk. Stiekem droom jij nog steeds dat je ook prinses wordt of gaat trouwen met Ryan Gosling.

6. Met dieren communiceren als een pro

Jij tegen je hond: ‘Ja he lieverd, wat was die jongen van gister ook een ongelofelijke klootzak voor mij he? Ik verdien toch veel beter?’ Je vertelt alles aan je hond en je gelooft er heilig in dat hij elk woord begrijpt. Je vindt jezelf een ware dierenfluisteraar. Niet alleen met honden maar ook met paarden, katten, konijnen, hamsters en zelfs vogels verstaan jou. Niet waar?

7. Moeder Theresa na doen

Want of jij wel eens een leugentje vertelt of iets stouts hebt gedaan? Nee dat nooit. Dit mooie imago houd je vooral vol bij je ouders of andere mensen waar je die indruk wilt wekken. Je lover weet ondertussen wel beter. Zo heilig ben je namelijk nou ook al weer niet.

8. Dingen zien die er niet zijn

Als je terug fietst van een avondje stappen en er fiets iemand achter je, ben je er van overtuigd dat dit een seriemoordenaar is. Als je lover een beetje chagrijnig naar je kijkt weet je ook zeker dat hij je helemaal niet meer leuk vindt. In het vliegtuig zie je misdadigers zitten die in werkelijkheid net zo ‘gewoon’ zijn als dat jij bent. Ook als je slaapkamerdeur een beetje kraakt weet je zeker dat je er een spook je kamer is binnen gelopen.

9. Bergen ijs en chocolade eten zonder over te geven

We kunnen zoveel chocolade en ijs eten en nog steeds worden we er do gelukkig van. Eigenlijk worden we net zo gelukkig van hapje 1 als hapje 254. Het is gewoon te lekker om te laten staan en we worden er niet eens misselijk van. Bestaat er al een koningin ijs eten? Wij vinden het een best leuke toevoeging voor het Guinness Book Of Records.

We vinden niet alleen dat we altijd gelijk hebben, het ís zo

#1 We kijken ons hele leven al Sex and the City, Disney, Friends en hebben daar waardevolle lessen uit geleerd. Benieuwd naar de andere redenen? Klik dan op de foto:

Reageer op artikel:
Deze 9 talenten heeft écht elke vrouw ter wereld
Sluiten