Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 18 feb 2017

Deze 9 voordelen hebben alle meisjes die met een arrogant gezicht zijn geboren

Als je kijkt naar babyfoto´s van jezelf is de toon al behoorlijk gezet, zelfs toen had je al arrogante features in je gezicht. Het zorgde vroeger al voor hilarische kiekjes, maar ook voor heel veel voordelen. Want een arrogant gezicht hoeft écht niet alleen maar nadelig in het leven te zijn. Beter gezegd, het maakt je leven een stuk makkelijker:

1. Je staat geweldig op foto´s

Als een volleerd model kijk je sluw en verleidelijk in de camera. Je hoeft er geen moeite voor te doen want zo staat je gezicht nou eenmaal.

2. Mannen vinden je intrigerend

Door je ietwat arrogante blik in je ogen vinden ze je sexy en aantrekkelijk. Want ze vragen zich af wat er allemaal achter die ogen schuilt. En ze vragen zich nog meer af of ze je kunnen veroveren. Want ze denken wel tien keer na voordat ze je benaderen, maar ze zullen het uiteindelijk altijd proberen.

3. Vroeger was al het speelgoed van jou

Simpelweg omdat andere kindjes een beetje bang werden van jouw omhoog staande wenkbrauw. Maar jij zat daar alles behalve mee, al het speelgoed was namelijk van jou. Het overkwam je nooit dat je Barbie op school werd afgepakt of iemand anders snel in de poppenhoek ging staan. Nee, jij was de baas over al het mooie speelgoed, HA!

4. Je werd als eerste gekozen met gym

Niet omdat je nou per se een atleet was van nature, maar omdat mensen je gezicht nogal serieus namen. En daar maakte je maar al te graag gebruik van. Met gym werd je direct als eerste gekozen en je werd ook nergens op gewezen als je weer een bal de verkeerde kant opgooide. Want iets fouts tegen jou zeggen? Oei, je gezicht sprak al boekdelen in hun ogen.

Een arrogant gezicht hebben van nature

5. Je was de leider van je vriendinnengroep

En wat is nou leuker dan de leider te zijn? Je bepaalde wat er gebeurde, wie wat ´moest´ doen en wie bij jullie squad mocht aansluiten. En stiekem ben je nu nog steeds op een natuurlijke manier de leider van de vriendinnengroep. Want ja, een arrogant gezicht straalt nou eenmaal autoriteit uit en daar heeft de hele girlsquad baat bij.

6. Mensen denken dat je vuur kan spuwen, HA

En je vraagt je serieus af of ze denken dat je een draak bent? Eh, ja oké je gedraagt je af en toe als een draak en je hebt af en toe een drakengezicht. Maar als ze dichterbij komen dan spuw je geen vuur. Maar stiekem is het best voordelig dat ze het denken, want daardoor doen ze altijd meer hun best voor jou.

7. Één blik is genoeg om iemand op afstand te houden

Blegh, irritante opdringerige mannen hoef je niet terecht te wijzen met woorden. Jij doet het puur en alleen door je natuurlijke gezicht (lees: een tikkeltje arrogant) hun kant op te draaien. En als ze dat zien dan weten ze het direct: met deze vrouw kan je niet fucken.

8. Mensen denken dat je ´heel wat’ bent

Waardoor ze allemaal met je om willen gaan, een beetje tegen je op kijken en dat je vast één of ander talent hebt. Inderdaad: een ietwat kattige gezicht waarmee je alles gedaan krijgt. Lucky you.

9. Je ware aard wordt extreem gewaardeerd

Want als ze erachter komen dat er achter dat arrogante gezicht een heel lief en grappig meisje zit dan waarderen ze dat des te meer. Want ze hebben allemaal het vooroordeel dat je vast niet aardig bent. En in jouw geval komen mensen keihard terug op dát vooroordeel en waarderen ze je meer dan wie dan ook. Hoe fijn?!

Lange meisjes rocken het leven: 6 voordelen die alleen lange meisjes hebben

Reageer op artikel:
Deze 9 voordelen hebben alle meisjes die met een arrogant gezicht zijn geboren
Sluiten