Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 16 apr 2017

Dag tranen! Deze app helpt je voorgoed over je ex heen

Hoewel je weet dat je beter af bent zonder hem, zit je ex nog altijd in je gedachten. Hij ging weg en liet een gat achter in je hart. Je wenste dat er een remedie was, een pilletje, een ritueel een recept van zielige films, ijs en te veel geld uitgeven. En weet je wat, die oplossing is er. Want er is nu een app die je helpt voorgoed over je ex heen te komen.

Schrijfster Zoë Foster Blake was er helemaal klaar mee dat haar ex haar hele leven bepaalde. Hoe ze zich voelde, hoe ze sliep, met wie ze afsprak, wat ze at en wat ze dronk. Ze wilde weer de baas worden over haar eigen leven en over haar break-up. Daarom bedacht ze de Break-up Boss, een app die ervoor zorgt dat je straks niet eens meer weet wie je ex was.

Dag tranen, dag hartenpijn, dag ex

De Break-up Boss werkt als een therapeutische sessie, maar de app voorkomt bijvoorbeeld ook dat je dronken smeekbetuigingen gaat sturen naar de man die je verlaten heeft. Verder bevat de app inspirerende quotes, peptalks en de ultieme break-up playlist.

De app is niet gratis, hij kost 5,99 euro. Maar, een deel gaat naar een stichting tegen huiselijk geweld. En dan ben je natuurlijk wel over je ex heen.

Zoals Clouseau zong in de jaren negentig: Droog je tranen, ook al heb je veel verdriet. Het leven gaat door, je begint weer van voor. Er ligt vast wel wat moois in het verschiet.

Lees dit ook: Voor alle meisjes die door een break-up gaan: je wereld valt niet uiteen

Reageer op artikel:
Dag tranen! Deze app helpt je voorgoed over je ex heen
Sluiten