Deze app laat vreemden jou helpen met al je beauty dilemma’s

Soms heb je gewoon van die dagen dat je niet kunt kiezen. Een visgraatvlecht in je haar of een rommelige bun? Rode nagellak of toch liever roze? Een smokey-eye of een nude look? Het zijn van die onmogelijke dilemma's waar je eigenlijk altijd wel de mening van iemand anders wilt.

Maar wat nou als je op het moment van je dilemma helemaal alleen thuis bent? En iedereen toevallig niet reageert op al jouw appjes met daarin je beauty dilemma’s? De nieuwe functie van The Hunt app zorgt ervoor dat jij eigenlijk altijd hulp krijgt met jouw beauty dilemma’s.

Dit is mijn dilemma

Beschrijf jouw dilemma zo gedetailleerd mogelijk. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke kleur lippenstift je zal dragen naar een chique feestje, beschrijf je dit en upload je twee foto’s van jezelf waarbij je op elke foto een van de lipsticks draagt. Vervolgens heb je in een oogwenk reacties van vreemden die hun mening geven over welke lipstick zij het mooist vinden. Binnen een paar minuten heb jij zo al tien tot vijftien reacties en in 24 uur zelfs kans op 80 reacties. Met zoveel reacties hoef je gelukkig ook niet meer iedereen te spammen met je berichtjes, just let the strangers decide.

Reageer op artikel:
Deze app laat vreemden jou helpen met al je beauty dilemma’s
Sluiten