Deze armband geeft je een schok als je te veel geld uitgeeft

Elke vrouw herkent het wel, te veel geld uitgeven. Maar we weten altijd een excuus te vinden waarom we het wél zouden moeten aanschaffen. Helaas resulteert het vaak in dat we niet meer op onze rekening durven te kijken. Maar vanaf nu houdt deze armband je in bedwang.

AU BIG SPENDER

Een UK tech company met de naam Itelligent Enviromentment heeft deze vervelende maar o-zo effectieve armband ontwikkelt. Ze zijn een samenwerking aangegaan met Pavlok, een bedrijf dat producten ontwikkelt om slechte gewoontes af te leren. En zo zijn ze op deze geniale schok-armband gekomen waarmee ze misschien wel heel veel vrouwen omtoveren tot rijke spaarvarkentjes.

De armband synchroniseert je telefoon via Bluetooth en krijgt zo toegang tot de bijbehorende app waar zichtbaar is wat je hebt uitgegeven. Als je te veel besteedt geeft de armband je een schok die je niet nog een keer wilt ervaren. Maar naast het in de gaten houden van je uitgaven kan het bijvoorbeeld ook je verwarming omlaag houden via Google´s smart-heating Nest service om daar ook geld op te bezuinigen.

Wij vinden het in ieder geval geniaal en het filmpje laat zien dat ´ie wel je portemonnee maar jou níet bespaard, ai… :

Intelligent Environments launches world's first Internet of Things Bank from Intelligent Environments on Vimeo.

LEES OOK:

Reageer op artikel:
Deze armband geeft je een schok als je te veel geld uitgeeft
Sluiten