Deze beauty trend voor de kerstdagen is hartverwarmend

Sommige trends vinden we een tikkeltje apart. Bijvoorbeeld het verven van okselharen. Maar soms komt er een trend voorbij die hartverwarmend is, en dat is deze.

De hartverwarmende trend van nu is de #christmaschemobrow, bedacht door de inspirerende organisatie ‘Younger Breast Cancer Network’ voor alle vrouwen die tijdens Kerstmis geen wenkbrauwen hebben door hun chemotherapie. Zij vervangen hun wenkbrauwen door blatergoud, inpakpapier en andere materialen.

Op Twitter vind je momenteel veel afbeeldingen van vrouwen die deze hashtag gebruiken. Vrouwen met wortel wenkbrauwen, wenkbrauwen van glitters en zelfs van watten. Deze ‘trend’ helpt de vrouwen om door de moeilijke kerstdagen heen te komen. Waar ze vaak niet mee kunnen doen met feesten hebben ze nu wel een manier gevonden om deel te nemen aan Kerst.

Wij vinden het ontzettend inspirerend dat deze vrouwen durven te laten zien dat ze ondanks deze ziekte niet opgeven en een manier hebben gevonden om fijne dagen te hebben. Way to go ladies.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Deze beauty trend voor de kerstdagen is hartverwarmend
Sluiten