Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 30 dec 2015

Deze beste boyfriend ooit maakte voor zijn vriendin een Nimbus 2000

De studentenkamer van de Amerikaanse Shelby Stein was al langzaam in een Harry Potter fan cave aan het veranderen. Ze verzamelt namelijk alles wat je maar kan verzinnen over de jonge tovenaar. Maar het állerbeste uit haar verzameling gaf haar vriend Jared Weissman haar voor kerst. Namelijk een zelfgemaakte Nimbus 2000.

Jared wist zeker dat de Nimbus 2000 – de supersnelle bezemsteel die Hary Potter kreeg toen hij Zoeker werd in het Zwerkbal tem van Griffoendor – een aanvulling zou zijn op de collectie van Shelby. Ze had namelijk al toverstokken, perkament en de Steen der Wijzen, maar nog geen bezemsteel.

Jared werkte drie weken lang aan de Nimbus 2000

Daarom besloot Jared, zelf ook Potterfan, om de speciale bezem voor zijn vriendin te maken. Hij was er er drie weken lang mee bezig. Hij gebruikte dennenhout voor de handgreep en vormde de haren van riet. Ook lakte hij de bezem om ‘m glanzend te maken en schilderde hij het Nimbus 2000 logo op het vervoersmiddel.

Shelby was enorm ontroerd toen ze het het bruine papier openscheurde. ‘Ik zag aan de vorm al wat het was en ik was zo opgewonden dat ik begon te huilen,’ vertelt Shelby aan Seventeen.com. ‘Ik was zo verbaasd hoe mooi ‘ie was en hoe nauwkeurig Jared de bezem had nagemaakt. De bezem lijkt echt sprekend op die in de film.’

Wat een mooi, ontroerend cadeau:

LEES OOK: Dit zijn de allerleukste films en series van 2015 op een rijtje

Reageer op artikel:
Deze beste boyfriend ooit maakte voor zijn vriendin een Nimbus 2000
Sluiten