Deze bruidegom liet zijn bruid bij het altaar staan nadat zij een grapje uithaalde met haar bruidsmake-up

Je kunt het bijna niet geloven maar het is toch écht gebeurd. In China gingen een stel trouwen en de bruid dacht dat het wel leuk zou zijn om een grapje uit te halen op de dag dat ze in het huwelijksbootje zouden treden. Toen de bruidegom zag wat ze had gedaan, laste hij de bruiloft direct af en ging er in een taxi vandoor. Zijn bruid liet hij achter op de stoep.

De bruid dacht dat het wel ‘leuk’ zou zijn om haarzelf om te toveren in een oude oma door middel van make-up. Ze gaf aan dat ze haar verloofde wilde testen of hij ook bij haar wilde blijven als ze steeds ouder zou worden. Meneer stond bekend als rokkenjager en ze was bang dat als ze ouder werd hij haar niet meer zou zien staan.

Toen de bruidegom zijn bruid zag met de oma make-up op haar gezicht was hij op z’n zachtst gezegd niet blij. Ze moest de make-up onmiddelijk verwijderen wat ze weigerde. Vervolgens is hij er vandoor gegaan en liet hij zijn bruid achter op te stoep. Tot de dood ons scheidt of nep-ouderdom intreedt zullen we maar zeggen.

Bekijk hier de foto’s van de bruiloft:

Reageer op artikel:
Deze bruidegom liet zijn bruid bij het altaar staan nadat zij een grapje uithaalde met haar bruidsmake-up
Sluiten