Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 juli 2017

Deze bus rijdt langs alle hotspots in Londen terwijl jij cocktails drinkt en van cupcakes smult

Als je in het buitenland bent, stap je wel eens in zo’n rode Hop-On Hop-Off bus. Dat is nou eenmaal handig als je snel alle hoogtepunten wilt zien. Maar wat nou als we je vertellen dat er een boozy bustour is in Londen die je naar alle hotspots in de stad brengt terwijl jij van cocktails nipt en cupcakes smikkelt? Dat is toch briljant.

Mocht je binnenkort een reisje naar Londen op de planning hebben staan, dan zijn we een beetje jaloers op je. Ten eerste omdat Londen een heel fijne stad is om te vertoeven. En ten tweede omdat jij dan de boozy bustour kunt doen.

Gin-tonic en cupcakes tour

De bustour is een initiatief van Brigit’s Bakery. Dit Londense tentje wilde de typisch Britse afternoontea nieuw leven in blazen en god, dat is wel erg goed gelukt.

De bus rijdt langs alle hotspots en hoogtepunten van de stad terwijl jij lekker gin-tonics of andere cocktails drinkt en de heerlijkste zoetigheden naar binnen werkt.

Als je uitstapt krijg je ook nog eens een goodiebag vol met lekkers van Brigit’s Bakery en Hayman’s Gin. Zo kun je thuis de sfeer nog even terughalen. Heerlijk!

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen? Glittergin is hier en dat gaat ieder feestje compleet maken

Reageer op artikel:
Deze bus rijdt langs alle hotspots in Londen terwijl jij cocktails drinkt en van cupcakes smult
Sluiten