Awesome! Deze vrouw maakt kunst van haar make-up removerdoekjes

Vaak heb je van die dagen dat eigenlijk alles mee zit. Je haar zit goed, je outfit is helemaal geweldig en ook je make-up zit flawless. Het liefst zou je zo je look willen inlijsten en trots aan de muur hangen.  Dat dacht deze dame waarschijnlijk ook. Dit is haar verhaal.

Make-up lover

Akilah Hughes is gek op make-up en is fanatiek YouTuber. Elke dag brengt zij met alle plezier en liefde haar make-up aan, of het nou voor een dagje filmen is of voor naar haar werk, ze vindt het heerlijk om te doen. Elke avond haalt ze dan ook netjes haar make-up er weer af met make-up doekjes. Toen ze haar make-up er een avond had afgehaald en ze naar het doekje keek, besefte ze eigenlijk hoe gaaf dit eruit zag.

Kleine stukjes kunst

Ze besloot elke week haar gebruikte make-up doekjes vast te leggen en online te plaatsen. ‘Als ik eraan terug denk, vind ik het eigenlijk zonde dat ik ze heb weggegooid. Het zijn net kleine portretten die mij eraan herinneren hoe ik er die dag uitzag, wat ik toen heb gedaan en hoe ik ervoor koos om er die dag uit te zien ondanks dat het gewoon een standaard week was.’ zegt Hughes in een interview met Fushion. Zo zie je eigenlijk maar dat make-up ook echt wel een kunstwerk is.

Bekijk de serie “smudgy little faces” hieronder:

Reageer op artikel:
Awesome! Deze vrouw maakt kunst van haar make-up removerdoekjes
Sluiten