Deze dates zijn perfect voor de herfst

We weten allemaal dat daten in de zomer, naast dat het leuker is, ook makkelijker is. Maar wat dan als het weer begint te regenen en koud wordt buiten? Dan is op een terrasje zitten ineens geen optie meer. Wij verzamelde een aantal date opties voor de koude en natte dagen.

1. De bios

Ah ja, de ouderwetse bios. Zo deden we het vroeger ook al, en wat is er nou romantischer dan per ongeluk elkaars handen aanraken tijdens de zoektocht naar de popcorn? Of zoenen in het donker..

2. Binnen terrassen

Oke, dus we kunnen niet meer buiten zitten, maar dat betekent niet dat je niets meer met elkaar kunt drinken. Op naar de lekkerste warme choco’s of kies een gezellig cafeetje uit om een kopje koffie/thee te gaan drinken. Goed excuus om dicht tegen elkaar aan te kruipen als het koud is. Helemaal als je een cafeetje uitkiest met een open haard.

3. Een proeverij

Dit kan werkelijk alles zijn. Een bierproeverij, een wijnproeverij (lam worden met elkaar breekt áltijd het ijs), maar ook een tapasplaatje of een high tea doen het goed. Mannen houden ook echt wel van lekkere hapjes en je kan meteen speels vechten om het laatste olijfje.

4. Workshop

Meld je aan voor een cocktailworkshop of een kookworkshop. Lekker klunzen en lachen met elkaar en ook nog een beetje lammig worden. Ideaal als je het ons vraagt.

5. Brunch

Niet meteen zo heftig als ‘lunch’ en het is op de ideale tijd. Lekker uitslapen en daarna met je hottie genieten van een eitje. Yes please.

Reageer op artikel:
Deze dates zijn perfect voor de herfst
Sluiten