Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 september 2017

Deze dierentuin organiseert een slaapfeestje dus haal je favo pyjama maar vast uit de kast

Je zult waarschijnlijk zo enthousiast zijn dat je geen oog dicht doet, maar technisch gezien is het mogelijk: slapen in een dierentuin. Chester Zoo organiseert namelijk een slaapfeestje en dat is echt ongelooflijk leuk.

Chester Zoo, een dierentuin in Upton by Chester, in Cheshire, Engeland, heeft het leukste event ooit bedacht: een slaapfeestje. Voor één nacht kun je slapen bij de dieren, om zo dichterbij de natuur te komen.

Staak die plannen voor een dure reis naar de Afrikaanse Savanne maar. Want je kunt nu overnachten in de wildernis van Engeland. Nou ja, in de dierentuin dus. Maar het lijkt volgens de initiatiefnemers van het slaapfeestje, net echt.

Slapen tussen de dieren

’Zet je tent op en neem deel in een avond vol wildlife ervaringen’ aldus de mensen van Chester Zoo. Te denken valt aan: sterren kijken en animal yoga. Klinkt top, als je het ons vraagt.

De avond kost 49 pond per persoon. Maar dat is inclusief avondeten, warme chocolademelk, ontbijt en grappige activiteiten.

Het enige addertje onder het gras van dit dierentuinuitje is dat je met je familie moet gaan. Het is namelijk voor families only. Én dat het volgend weekend al is, 16 september.

Trommel daarom snel je familie op. Of leen een buurtkind van iemand. En je hebt de beste ervaring van je leven.

Lees ook:
Kattenlovers worden gek want dit is het beste transportmiddel voor je poes ooit

Reageer op artikel:
Deze dierentuin organiseert een slaapfeestje dus haal je favo pyjama maar vast uit de kast
Sluiten