Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 17 mei 2017

Deze droomvilla in Andalusië kun je huren en het is verschrikkelijk luxe

De vakantieperiode komt eraan. Misschien heb je al geboekt of ben je druk aan het zoeken. Het is altijd weer een opgave om een pareltje te vinden waar je eigenlijk alleen maar van kan dromen. Deze fantastische villa is one in a million en jij kunt 'm huren.

In het prachtige Andalusië, vlakbij Tarifa, staat in een klein plaatsje bovenop de berg deze prachtige villa. Compleet nieuw, strak ingericht met veel wit, inclusief een zwembad en een eigen rots waar je op kunt klimmen voor een fenomaal uitzicht over de zee waar de allerlekkerste tonijn uit de wereld wordt gevangen.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]

Met zeven slaapkamers en zes badkamers biedt het ruimte aan veertien personen. En dan heb je alsnog meer dan genoeg ruimte want de villa is maar liefst 470 m2 groot. Via een prachtige route die ook de rich & famous hebben afgelegd kom je bij deze villa terecht.

En het allermooiste nieuws? De villa is hartstikke betaalbaar. Voor een week in het laagseizoen betaal je 3000 euro. Als je dat deelt door 14 personen en 7 nachten kom je uit 30 euro per persoon per nacht.

In de allerduurste week is de villa 8000 euro. Een snelle rekensom rekent uit dat je alsnog ‘maar’ 81 euro per persoon per nacht kwijt bent.

Wil je alleen een weekend gaan? Dan betaal je 2000 euro met veertien personen, zowel in het laag- als hoogseizoen. En dit fenomenale uitzicht krijg je er gewoon bij:

Boeken kan via Home Away. De eigenaar is zeer aardig en hij weet alle hotspots in de buurt feilloos op te noemen. Extra pluspunt: één van de vijf beste sushi restaurants ter wereld zit ook in de buurt. Ook leuk: Er wordt gefluisterd dat grote acteurs uit Hollywood (waaronder eentje met een Oscar nominatie) ook in de villa hebben geslapen..

Reageer op artikel:
Deze droomvilla in Andalusië kun je huren en het is verschrikkelijk luxe
Sluiten