Deze geniale wekker zet direct een kopje koffie als het alarm af gaat

Heb jij ook moeite met het wakker worden 's ochtends? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben cafeïne nodig om de dag goed te beginnen. En daarom ontwierp Joshua Renouf een wekker die ook direct een kopje koffie zet. Met of zonder melk en suiker.

Oke, wakker worden met een kopje koffie kan nu ook al. Je moet er alleen voor uit bed. Of je hebt een vriend die het elke dag voor je wil zetten en brengen. Niet? Dan is daar de koffiewekker. Oftewel, de Barisieur. Deze maakt alle vroege ochtenden net wat minder erg.

Een droom voor elke koffie drinker

Of niet dan? Hoe ideaal is het om wakker te worden met een kopje koffie aan je zijde? En je hoeft je niet druk te maken over het snoozen. De wekker heeft namelijk verschillende standen. Zo kun je er voor zorgen dat op het moment dat de wekker gaat de koffie klaar staat, maar ook een half uur na het alarm of op het tijdstip dat jij er zin in hebt.

En hij ziet er ook nog eens mooi uit. Met notenhout, roestvrij staal en glazen accenten.

Hoe het werkt? Warmte komt uit de stalen balletjes in het waterkaraf tot het water kookt. Vervolgens wordt het water verplaatst door een filter naar een koffiemok. En daar wordt het warm gehouden. Wat melk en suiker erbij en hoppa. Daar is je kopje koffie.

Voorbereiding is het halve werk

Tsja, de wekker heeft helaas wel wat hulp nodig. En dan hebben we het over het bijvullen van het water, melk en de koffie. Maar ach, als de koffie s’ ochtends klaar staat, willen wij best een handje helpen.

Hebben?

De Barisieur zit nog in een proeffase en wordt nog verder ontwikkeld. Waarschijnlijk komt ‘ie september 2017 op de markt. Dat duurt nog een jaartje. Heb je genoeg tijd om wat centjes opzij te zetten. Deze droomwekker zal namelijk rond de 300 euro kosten.

Heb jij hem al op je wishlist?

Houd jij ook zo van koffie? Lees dan ook: 7 x waarom we hopeloos zouden zijn zonder koffie

Reageer op artikel:
Deze geniale wekker zet direct een kopje koffie als het alarm af gaat
Sluiten