Deze looks moet je sowieso hebben geprobeerd in je twintigerjaren

Je twenties. Een onvertaalbaar begrip. De periode waarin je eindelijk vrij bent om te doen en laten wat je wilt en een tijd om jezelf te ontdekken. Welke stijl past bij jou? Waar voel jij je goed bij? Ben je nog een beetje aan het experimenteren of heb je gewoon zin in iets nieuws? Check dan eens of je alle broodnodige looks al kunt afvinken voordat je The Big Three-O aantikt.

[one_half][/one_half][one_half_last]Lang haar
Lang haar heeft zijn eigen manier van jeugdigheid uitstralen. Hoe je er voor zorgt dat het er alsnog classy uitziet en het geen dunne touwen worden? Zorg dat je de punten recht laat afknippen. Goed blijven verzorgen met conditioner en haarmaskers en je lokken zijn om jaloers van te worden.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Bloemenkransen
Bloemen in je haar zorgen voor een coole, moderne en vooral jeugdige look. Wel zul je het moeten combineren met een niet te gestijlde hairdo. Een beetje warrig haar gaat vaak het beste met een bloemenkrans (denk aan alle festivallooks van afgelopen zomer).
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Neon lippen
Knalroze lippen kun je het beste rocken rond je twintigste. Nog steeds te heftig voor jouw smaak? Probeer dan eens een matte variant. Gecombineerd met neutrale make-up en een beetje glow heb je een prachtige look te pakken.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Melkmeisjes vlecht
Deze look moet je een beetje rommelig dragen, anders zie je er uiteindelijk echt uit als een melkmeisje. Geef de vlecht en het kapsel hiervoor wat extra textuur. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een beetje droogshampoo. Breng er wat van aan voor en na het vlechten voor een rommelige, matte finish.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Een stoere haarkleur
Lila, platinum, zilver. Als je jong bent moet je jezelf echt een keer een gekke haarkleur aanmeten. Waarom? Gewoon omdat het kan. Te eng? Dan zijn er altijd nog spoelingen en krijt om je haar voor een paar dagen mee te kleuren.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Blauwe mascara
Gekleurde mascara is een hele gemakkelijke manier om met kleur te spelen. Combineer het met een nude lip en neutraal gezicht om het meer ‘runway’ en minder ’80’s’ gevoel te geven.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Topknot
Een wilde topknot blijft een heftig kapsel. Je moet het dan ook juist zien te combineren. Het liefst met grote ogen of een knallende lip. Durf jij hem aan?
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Een dramatische winged eyeliner
Een mooie winged eyeliner maakt eigenlijk iedere look compleet. Al top je het af met een heftige lippenstift of verder geen opvallende make-up, de wing doet het altijd goed. En een beetje drama? Tja, dat hoort gewoon tijdens je twenties.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Deze looks moet je sowieso hebben geprobeerd in je twintigerjaren
Sluiten