Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 6 apr 2017

Deze make-up handdoek is zo revolutionair dat je nooit meer make-up remover nodig hebt

Na een lange dag eindelijk je BH uit, huispak aan en make-up van je gezicht: een beter gevoel dan dit bestaat er niet. Maar dit proces kan nog sneller worden uitgevoerd, want er bestaat een make-up handdoek waarmee je jouw make-up binnen no time van jouw gezicht hebt.

Ja, deze handige handdoek maakt het leven van de vrouw een stukje gemakkelijker. Nooit meer gedoe met watjes die op zijn, waardoor je genoodzaakt bent onder de douche jouw make-up eraf te halen en als een panda naar buiten te wandelen. Deze handdoek kan je namelijk heel gemakkelijk wassen en dan is hij weer vers voor gebruik.

Milieubewust

De MakeUp Eraser is een pluche doek van een speciaal geweven polyester/zijde mix die enorm zacht is, ook voor de gevoelige huid. Als je hem twee keer per week in de was gooit en tussendoor reinigt met een beetje zeep, dan kan de MakeUp Eraser tot minimaal duizend wasbeurten mee.

Super milieu bewust, want je hoeft geen make-up remover te kopen, wat vaak verpakt zit in plastic. Én het scheelt je ook mega veel geld. Een win-win situatie. De handdoek is er in in verschillende maten en kleuren.

Welke schaf jij aan?

Wij denken dat je dit ook handig vindt om te weten: Met deze briljante doorzichtige spons zul je nooit meer make-up verspillen

Reageer op artikel:
Deze make-up handdoek is zo revolutionair dat je nooit meer make-up remover nodig hebt
Sluiten