Deze make-up producten slepen je door een breakup heen

Tijdens een breakup voelt het alsof je wereld instort. Maar omdat je je beroerd voelt hoef je er nog niet zo uit te zien. Deze make-up producten zijn je redder in nood.

Foundation

Huilen huilen en nog eens huilen helpt nou niet bepaald bij een vlekkeloze look. En de slapeloze nachten die voor een grauwe en vermoeide uitstraling zorgen, helpen ook niet. Wanneer je dan in de spiegel kijkt word je op zijn zachtst gezegd niet blij. Schaf een dekkende foundation met een shimmer aan, die je er in één klap weer uit laat zien als de meest stralende versie van jezelf.

Haar

Niks schreeuwt meer om een drastische verandering qua haar dan een breakup. Hield je ex van lang haar en heb jij altijd al een pittige lob willen hebben? Dan is dit het moment om het gewoon te doen. Overleg wel goed met je kapper wat wel en niet werkt voor jou want het kan ook zijn dat je op dit moment niet geheel toerekeningsvatbaar bent.

Lipstick

Investeer in een knalkleur lipstick. Met een fel rode of roze kleur zie je er ineens een stuk vrolijker uit. Extra voordeel; mannen vinden rode lippen extreem sexy. Aandacht gegarandeerd.

Mascara

Je huilbuien komen soms nogal onverwacht, en dan kun je maar beter voorbereid zijn met een waterproof mascara. Neem dan meteen een fijne volume mascara die zorgt voor mooie Bambi-wimpers. Daar kun je tussen de huilbuien door lekker mee wapperen en lonken naar potentiële nieuwe lovers.

Parfum

Parfum roept emotie en herinneringen op. En wanneer jij bij je vertrouwde geurtje steeds aan je ex moet denken schiet dat niet op. Prima reden om een nieuw geurtje aan te schaffen toch?

Reageer op artikel:
Deze make-up producten slepen je door een breakup heen
Sluiten