Deze man raakte bijna 200 kilo kwijt en dat allemaal dankzij Taylor Swift

De 28 jarige Ronnie Brower woog in 2013 maar liefst 306 kilo. Simpelweg door een bijzonder slechte levensstijl. Zijn dokter wist hem te vertellen dat als hij niet snel veranderingen zou maken, hij zijn 35ste niet zou gaan halen. Wat Taylor Swift hier mee te maken had?

Speciale band

Brower’s beste vriend vertelt hoe hij een speciale band had met Taylor. ‘Hij vertelde me soms dat hij, wanneer hij in een diep dal zat, hij luisterde naar de muziek van Taylor. Voor hem voelde het alsof er een boodschap in haar muziek zat die hem een vorm van blijdschap gaf. Het zorgde ervoor dat hij moed bleef houden in het leven.’

Uiteindelijke doel

Twee jaar lang is Ronnie al bezig en inmiddels weegt hij nog maar 113 kilo. Binnenkort gaan ze zijn overschot aan huid verwijderen (wat ook weer een paar kilo’s zal lozen) en hij heeft zelfs een vriendinnetje. Zijn uiteindelijke doel? Zelf anderen mensen helpen en een personal trainer worden.

Shake it of

En het leukste feitje misschien nog wel: Ronnie’s trainer beloofde plechtig dat hij hem zou meenemen naar een concert van Taylor als hij 180 kilo zou kwijt raken. En het ziet er naar uit dat ze het er binnenkort even off gaan shaken. Benieuwd naar het filmpje wat z’n vriend opstuurde naar Taylor?

Reageer op artikel:
Deze man raakte bijna 200 kilo kwijt en dat allemaal dankzij Taylor Swift
Sluiten