Love 5 apr 2016 Omani McDaniels

Deze man schreef een romantische brief aan het meisje wiens naam hij niet durfde te vragen

Deze man, beter bekend als 'bus gast', heeft zijn droomvrouw ontmoet in de bus en was te verlegen om haar telefoonnummer of naam te vragen. Dagen later schrijft hij een romantische brief, gericht aan de vrouw die zijn hart heeft gestolen. Hij heeft de brief gepost op de Byron Bay openbare Facebook pagina, in de hoop dat iemand hem zou helpen zijn droomvrouw terug te vinden.

Aan het grappige meisje dat ik, rond 20:45 uur, in de bus ontmoette op Oudjaarsdag – Ik denk alleen nog maar aan jou.

Vanaf het moment dat we samen instapten bij Camp Hill (we kregen een gratis rit, yes!) tot het moment dat we samen uitstapten, hebben we zo heerlijk moeiteloos gesproken over willekeurige onzin.

Jij droeg een zwarte jurk met roze laarzen. Je had een huid die haast van porselein leek en donker haar. Ik denk niet dat je veel ouder dan 23 zou kunnen zijn. Je was slank en iets langer dan ik, ondanks mijn 1.85 meter. Ja, je was langer dan ik. Maar het maakt me niets uit.

Je vertelde dat je uit Byron Bay kwam, dat je moeder dokter is en dat je nu hier in Brisbane (waar je zus ook woont) Kunst & Wetenschap studeert. Je zit er zelfs aan te denken om de forensische, wetenschappelijke, medische nog wat kant op te gaan.

Toen we opstonden om de bus uit te gaan, raakten onze handen elkaar aan. Jij maakte een schattige ‘Oh hemel’ gebaar. Jouw gezelschap liet de busrit onvoorstelbaar snel voorbijgaan. Nadat we uitstapten hebben we elkaar de hand geschud en even diep in elkaars ogen gekeken. Dit was het moment, ik wist het. Het moment om je telefoonnummer te vragen en af te spreken. Ik wilde zo graag…maar ik klapte dicht. Ik kon het gewoon niet. En ik ben nog nooit zo kwaad op mijzelf geweest.

Ik heb je nummer niet. Ik weet geeneens je naam. Ik heb zo onbeschrijfelijk veel spijt, want ik weet dat er een kans bestaat dat ik je nooit meer zal zien. Je was gewoon zo onwijs lief en leuk. Ik ben nog nooit van mijn leven zo nieuwsgierig naar iemand geweest.

Ik weet dat er weinig kans bestaat dat ik je ga bereiken met deze post, maar ik moest iets proberen. Als je dit toevallig leest, laat het me weten.

Ik moet die roze laarzen terugzien. Koffie?

LEES OOK: 6 tekenen dat je ├ęcht hoteldebotel tot over je oren verliefd bent

Reageer op artikel:
Deze man schreef een romantische brief aan het meisje wiens naam hij niet durfde te vragen
Sluiten