Rosa Tettero
Rosa Tettero Beauty & Style 26 januari 2017

Deze minimalistische kunstige nagels zijn dé trend van dit moment

Wauw, dit is toch een knap staaltje werk? Of noem het kunst. Deze minimalistische, kunstige nagels zijn dé trend van het moment en we kunnen niet anders zeggen dan: dit is ongelooflijk prachtig.

Hét meesterbrein achter deze prachtige nagels is Eun Kyung Park, eigenaresse van Unistella Salon in Seoul, Korea. Deze prachtige kunst op de nagels is haar nieuwste innovatie en wordt ‘wire nails’ genoemd, draad-nagels.

Eun gebruikt voor deze minimalistische creatie heel dun gouden draad. Hiermee creëert ze een soort 3D effect op je nagels. Het draad vormt ze met behulp van een pincet, waarna ze het op de nagels legt, waar al een laagje transparante nagellak op zit. Nog een topcoat, drogen onder UV-licht et voilà: de wire nails zijn gemaakt.

Naast dat het er prachtig uitziet, is deze trend ook mega handig. Want, het bladdert niet af, zoals bij gekleurde nagellak. Win-win situatie. Je kunt het ook nog eens makkelijk zelf maken. Wél is het verstandig om de uiteinden van het draad netjes af te werken, zodat het niet blijft steken aan je kleding.

Ga jij het proberen?

LEES OOK: 26 vieze beauty rituelen waar we ons allemaal wel eens schuldig aan maken

Reageer op artikel:
Deze minimalistische kunstige nagels zijn dé trend van dit moment
Sluiten