Deze nagellak kleuren staan het beste bij jouw huid

Wie houdt er niet van nagellak? Het maakt je handen verzorgd en een mooi gelakt kleurtje maakt je op en top vrouw. Maar welke kleur past nu het beste bij jouw huidskleur?

Een lichte huid

nagellak huid
De neutrale kleur staat prachtig op een wat lichtere huid, je nagels krijgen een natuurlijke en mooie glans. Iets opvallender? De felrode kleur is ook perfect voor jou, je denkt misschien dat het té fel is, maar wanneer je hem op je nagel aanbrengt is hij prachtig. Geen fan van rood? Wanneer je voor een knalkleur gaat is deze felroze ook ideaal.

Voor een iets donkerdere huid

nagellak kleur huid
De net iets donkere neutrale kleur staat jou prachtig. Het geeft een ontzettend natuurlijke glans, wat prachtig is. ‘De echte’ rood van Essie is voor jou ook perfect, deze vergeet je nooit en is tijdloos. Wil je knallen? Kies dan voor een blauwe kleur, het staat je prachtig.

Voor een getinte huid

nagellak kleur huid
Deze traditionele beige/bruin kleur staat prachtig bij jouw huidskleur, het geeft een hele mooie look. Wil je voor een rode kleur gaan, kies dan voor een wat donkerdere rood. En ga je knallen? Lila is dé kleur voor jou.

LEES OOK: Met deze truc heb je nooit meer nagellak op je nagelriemen

Reageer op artikel:
Deze nagellak kleuren staan het beste bij jouw huid
Sluiten