Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 17 januari 2017

Deze nieuwe 9 films wil je absoluut zien dit jaar

We hebben je al laten weten welke fantastische Disney films je de komende tijd kunt bewonderen. Maar, er is meer. 2017 belooft een héél vet jaar wat betreft films. Pak je agenda daarom maar vast en trommel je vriendinnen op, deze films wil je absoluut zien dit jaar:

1. The Lego Batman Movie – 8 februari

Yay, nostalgie ten top. Deze film bestaat alleen maar uit Lego. Batman speelt hierin de hoofdrol en probeert de stad te redden. Joker wil namelijk de macht over Gotham City over nemen. Batman leert om samen te werken.

2. Fifty Shades Darker – 9 februari

Deze hoort absoluut thuis in het rijtje. Christian worstelt met zijn innerlijke demonen. Anastasia wordt geconfronteerd met de woede en jaloezie van vrouwen die haar voor gingen. Christian probeert Anastasia terug te winnen.

4. Fist Fight – 23 februari

Deze grappige film gaat over twee leraren die ruzie krijgen wanneer één van hen zijn baan kwijtraakt dankzij de ander.

3. Hidden Figures – 9 maart

Drie geweldige donkere actrices spelen de hoofdrol in deze girlpower film. De vrouwen leveren belangrijke wiskundige data aan de NASA tijdens één van de grootste operaties van de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn.

4. Beauty and the Beast – 29 maart

Deze prachtige Disney film hebben we je al een aantal keren over verteld. Deze mag dan ook zeker niet ontbreken in je must-see lijstje van 2017.

5. Going in Style – 6 april

Morgan Freeman speelt één van de hoofdrollen, dat belooft een goede film. Deze comedy gaat over drie senioren die hun pensioengeld verliezen waardoor ze bijna geen geld meer hebben. Ze hebben er genoeg van en besluiten de bank te beroven. Hoe? Dat blijkt lastig.

6. The Circle – 11 mei

Ook in deze film speelt Emma Watson de hoofdrol. Zij wordt ingehuurd voor een functie bij internetbedrijf The Circle. Ze belandt in een vervelende situatie waarin privacy, bewaking en vrijheid een grote rol spelen.

7. Baywatch – 11 mei

Yeah, Zac Efron is terug in een remake van Baywatch. Een groep strandmeesters probeert te voorkomen dat een rijke oliebaron hun strand overneemt.

8. Wonder Woman – 1 juni

Wonder Woman zagen we al in Batman VS Superman, maar in deze film speelt zij de hoofdrol. Ze besluit het eiland waar ze woont te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Dan komt ze in een oorlog terecht.

9. Despicable Me 3 – 29 juni

Despicable Me (en daarmee ook de Minions!) is terug. In deze film keert Gru’s langverloren broer Dru terug en gaat de concurrentie aan.

Er zullen vast nog een hoop andere titels bekend worden gemaakt voor de rest van het jaar. To be continued..

Reageer op artikel:
Deze nieuwe 9 films wil je absoluut zien dit jaar
Sluiten