Deze nieuwe coole haargadget zagen we overal tijdens de Fashion Week

Hoewel we wel vaker nieuwe tools voorbij zien komen tijdens Fashion Week, was deze haargadget wel opvallend vaak te spotten. Maar wát is het en wat dóet het? Vrijwel iedere haarstylist rende er mee rond backstage en hoewel het overduidelijk een föhn is, snapten we echt niet wat er aan het einde van de föhn zat..

Blijkbaar is de haargadget een nieuw product uit Japan (hoe kan het ook anders). Stiekem is het gewoon een diffuser, maar dan nét iets anders. Wat maakt de Y.S Park Ion Diffuser dan zo anders?

1. Hij diffuust anders

Normale diffusers verdelen de hete lucht over een breder oppervlak om kroes tegen te gaan tijdens het föhnen. Echter heb je met een diffuser nog steeds last van luchttoevoer, waardoor je bijvoorbeeld een perfect gestylde krul weer helemaal loswaait. De Y.S Park werkt eigenlijk als een kleine radiator naast je hoofd. Hij droogt, maar houdt al het haar op zijn plaats.

2. Hij blijft tenminste zitten

Hoe vaak overkomt het je dat je rustig bezig bent met je diffuser en hij er vervolgens ineens afvalt? Waarschijnlijk redelijk vaak. Deze diffuser komt in de vorm van een zakje, waardoor het er nooit af kan vallen, het makkelijk mee te nemen is en ook wel prettig, lekker zacht is.

3. Hij werkt snel

Het nadeel van een diffuser is dat het langer duurt voordat je je haren gedroogd hebt. De Y.S werkt echter net zo snel als een gewone föhn. Ideaal. En mocht je het je afvragen, je kunt er ook prima soft waves mee maken. Ondanks dat je geen luchtstroom hebt, kun je je haren toch in model föhnen. Misschien wel het aanschaffen waard.

Reageer op artikel:
Deze nieuwe coole haargadget zagen we overal tijdens de Fashion Week
Sluiten