Deze nieuwe haartrend heet ‘tigereye hair’ en het maakt brunettes wild

Voel jij de tijger al in je naar boven komen? Perfect, want deze prachtige haarkleur genaamd Tigereye gaat de nieuwe haartrend worden en het is bloedmooi. Gebaseerd op de tijgeroog steen laat deze prachtige haarkleur je stralen, geeft je zelfvertrouwen en ben jij he-le-maal klaar voor de winter.

De kleur voor bescherming en vertrouwen

Zin in een nieuw fris, kittig kleurtje voor je kapsel? Nadat we al mochten genieten van de prachtige kleur chocolate mauve, is er nu een haarkleur die misschien nog wel groter zal worden dan de mega trend balayage.

Volgens haarstylist Corey Tuttle is Tigereye Hair dé nieuwe trend. De kleur is gebaseerd op de tijgeroog steen die wordt gedragen ter bescherming en voor vertrouwen. De steen staat bekend om zijn rijke bruine en gouden kleur en daarnaast zou de steen een genezende werking hebben. Corey vindt dan ook dat deze kleur geschikt is voor degene die moed en wilskracht willen uitstralen.

Karamel en chocolade

De techniek voor Tigereye Hair is vergelijkbaar met balayage. Het lijkt namelijk super natuurlijk en het groeit heel mooi uit. Groot pluspunt voor meiden die niet elke keer zoveel geld uit willen geven om de uitgroei bij te laten werken.

Ben je verkocht aan deze haartrend? Dat snappen we. Vraag je kapper naar met de hand gemaakte karamelkleur highlights gecombineerd met een warme, donkere chocolade basis. Bel je kapper maar en je bent klaar voor de winter. Grrr.

tigers eye hair color trend ??? . . . . . . . . #jessicaphillipshair #detroit #detroithair #michigan #michiganhair #michiganhairstylist #americansalon #olaplex #hairbrained #modernsalon #behindthechair #whocuts #beautylaunchpad #hairbestie #salonsdirect #tigereyehair #tigerseye #tigereye #michigansalon #olaplex #pravana #mermaidians #mySCconnection #haircolorideas #ombresunited #hairinspo #licensedtocreate #iamlicensed #nofilterhaircolor

A video posted by MICHIGAN'S MASTER HAIRSTYLIST. (@jessicaphillips_hair) on

Miami x @dior at @miamidesigndistrict. #atmdd

A photo posted by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Peru my love!!! ?? wearing a total @tularosalabel look from @revolve. #revolvearoundtheworld

A photo posted by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

On set today with @glossybox_sweden ?✨

A photo posted by Kenza Zouiten (@kenzas) on

Zie ook: Haartrends herfst/winter 2016: dit zijn de mooiste haarstijlen

Reageer op artikel:
Deze nieuwe haartrend heet ‘tigereye hair’ en het maakt brunettes wild
Sluiten