Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 5 september 2017

Deze nieuwe serie wil je ab-so-luut zien als je van Gossip Girl hield

Mis jij Gossip Girl nog iedere dag? We weten het, er is tot nu toe nog niet écht een serie geweest die je gemis heeft opgevuld. Maar nu komt er een serie die je zeker weten wil zien, als Gossip Girl in je hart zit: Dynasty.

Als je bent geboren in de jaren tachtig denk je misschien: ‘huh, Dynasty dat bestond toch al?’ En dat klopt, maar de makers van Gossip Girl en The O.C. gaan een remake maken van deze dramaserie.

Net als Gossip Girl en The O.C. draait Dynasty om steenrijke mensen. Om precies te zijn: over twee steenrijke families die niet met elkaar overweg kunnen. Je voelt het drama waarschijnlijk al aankomen. Denk: seks, drugs en overspel. Dat wordt smullen.

Yes, rich kids, intriges en heel veel drama in Dynasty

Er is al een vier minuten durende teaser. Die er werkelijk fantastisch uitziet. We kunnen haast niet wachten op de serie, maar helaas zullen we dat nog wel even moeten. Dynasty zal namelijk dit najaar in Amerika te zien zijn. Maar wij moeten waarschijnlijk wachten tot 2018… Nog maar een keer alle afleveringen van Gossip Girl kijken dan?

Lees ook: Er komt een Netflix-serie in de stijl van La La Land en het wordt mega magisch

Reageer op artikel:
Deze nieuwe serie wil je ab-so-luut zien als je van Gossip Girl hield
Sluiten