Deze nieuwe vorm van contouren is bijzonder merkwaardig maar allemachtig prachtig

Contouren, het is al tijdje mega populair in make-upland. Sterren als Kim Kardashian, Nicki Minaj en Jennifer Lopez zweren bij deze methode. Mocht je nog steeds geen idee hebben wat we bedoelen met contouren: contouren is voornamelijk bedoelt om de beste punten van je gezicht te belichten. Dit kan je doen door met schaduweffecten te werken, bijvoorbeeld op je junkbeenderen.

Normaal gesproken is het zo dat je voor contouren een kwast gebruikt of pencil. Allereerst maak je een soort tekening op je gezicht van donkere en lichte strepen met poeder of vloeibare foundation. Vervolgens blend je dit net zolang totdat je de strepen niet meer ziet en je een prachtig schaduweffect hebt.

Make-up artiesten Sahur Saleim en Shahina Aslam vonden deze manier van contouren alles behalve innovatief en brachten daarom contouren naar een volgend level. Met een prachtig resultaat als gevolg.

Henna contouring

Deze dames contouren namelijk op basis van henna patronen. Ze gebruiken een lichtere kleur voor onder de ogen, jukbeenderen en voorhoofd. En een donkere kleur om schaduw te creëren. Daarna blenden ze deze prachtige henna creatie uit. Wat eigenlijk zonde is want het ziet er heel bijzonder uit.

Ben je benieuwd naar Henna contouring en vooral naar het resultaat? Bekijk het filmpje hieronder. Wij zijn benieuwd of iemand dit na kan maken. Maar dat terzijde.

Reageer op artikel:
Deze nieuwe vorm van contouren is bijzonder merkwaardig maar allemachtig prachtig
Sluiten