Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 1 aug 2016

Deze opa schreef de liefste brief ooit aan zijn vrouw voor hun 63-jarige huwelijk

Ah, vandaag kwamen we zoiets liefs tegen. Hiervan gaat je hart hoe dan ook smelten. En mocht je cynisch geworden zijn over de liefde, door eindeloze verschrikkelijke dates, bad guys die zomaar verdwijnen of mannen die je bedriegen? Dan zal nu je geloof in de liefde worden hersteld.

Het Amerikaanse koppel Wanda en Joe Johnson zijn namelijk al 65 jaar samen. En afgelopen week vierden ze het 63-jarig jubileum van hun huwelijk.

Dat op zich is al fantastisch en ongelooflijk prachtig. Maar ze deden ook nog eens hun trouwreportage over. Én ze schreven elkaar een schitterende brief, vol liefde.

De brief die Joe heeft geschreven, vonden we online en willen we jullie niet onthouden. Want hoe lief is dit:

Joe’s brief aan Wanda


Het is lang geleden dat ik je een brief heb geschreven. Ik denk dat het was toen ik in Canada werkte, toen schreef ik je voor het laatst.

Hoe dan ook, ik hou nog steeds net zo veel van je, waarschijnlijk nog meer. De jaren zijn snel voorbij gegaan. Op een ochtend word je gewoon wakker en dan ben je opeens oud.

Toch zou ik ze voor geen goud willen ruilen. We hebben drie geweldige kinderen en veel plezier bij het opvoeden gehad. Meestal dan. We gingen met ze naar de film, naar speeltuinen, zwembaden, speelden spelletjes met de bal, feestjes, enzovoorts. Ik zou willen dat we sommige dagen terug konden halen. Nu hebben ze zelf kinderen die wij hebben zien groeien en sommige van hen hebben al weer kinderen. We moeten wel echt oud zijn.

De dagen die we hadden bij Freez-It in Fairfield en The Dixie Queen in Jewett. Toen we een Rocket Drive-in bouwden en een gigantische raket op het dak hadden. Dat waren zeer moeilijke jaren met veel hard werken en geen vakanties. Ik had nog steeds mijn baan als ingenieur in Houston door de weeks. En in het weekend werkten we aan de drive-in.

Later werden we slim en stapten we uit de zaak. En later toen ik met pensioen was, verhuisden we terug naar Jewett. We hadden een ranch en begonnen een zaak in fokken. We noemden het Hidden Lake Ranch. En we ontdekten dat dit ook heel hard werken was.

Nu hebben we onze gouden jaren. Maar ik denk dat we zijn verroest want we zien zoveel dokters. Anyway, ik zal deze brief aan jou afsluiten door te zeggen dat ik net zo veel van je hou als de dag dat ik met je ben getrouwd. En om dan te bedenken dat de trouwdocumenten maar twee dollar kostte.

Het was het beste koopje dat ik ooit heb gedaan in mijn leven. Met al mijn liefde voor jou, Joe.

Vond je dit artikel ook zo lief? Dan heb je hier misschien ook wat aan: Dit zijn de 11 dingen die happy koppels doen om hun relatie perfect te houden

Reageer op artikel:
Deze opa schreef de liefste brief ooit aan zijn vrouw voor hun 63-jarige huwelijk
Sluiten