Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 19 okt 2016

Deze prachtige karaktereigenschappen zoekt elke man in de vrouw van zijn dromen

Wat willen mannen nou eigenlijk? Het is een vraag die ons vrouwen vaker bezig houdt dan ons lief is. Maar kraak je hersenen niet meer. Want dit zijn de karaktereigenschappen die mannen zoeken in een vrouw:

Een vrouw die haar eigen boontjes dopt

Mannen zijn gesteld op hun vrijheid. Ze doen graag hun ding met vrienden en houden er daarom van als jij ook onafhankelijk bent en je eigen leven hebt. Met je vriendinnen, met je werk. Een vrouw die meer prioriteiten heeft dan haar lover, een vrouw die iets doet omdat zij het wil en niet omdat ze denkt dat ze haar lover daarmee gelukkig maakt, is veel aantrekkelijker. Bovendien hebben jullie zo meer aandacht voor elkaar als jullie wel samen zijn.

Iemand die de billen uit haar broek lacht

Als je een relatie met iemand hebt, dan wil je dat liever met iemand die in is voor een lolletje. Met wie je kunt lachen. Vrouwen houden van mannen om wie ze kunnen lachen en voor mannen is dat niet anders.

Een knuffelkoningin

Hoe zelfstandig hij ook wil dat je bent, hoe heerlijk hij het ook vindt dat je een eigen leven hebt, hij geniet er ook echt van als jij zorgzaam bent. Als je hem een zalige maaltijd voorschotelt. Als je belangstellend vraagt hoe hij zich voelt als hij niet lekker is. En als je hem gewoon vertroetelt, dan zal hij echt niet meer zonder je kunnen.

Een vrouw die een beetje gek is, maar wel lekker

Een impulsieve en flexibele vrouw is het leukste wat er is. Die komt gewoon met het voorstel om spontaan een feestje te crashen. Die zegt ‘ja’ als hij voorstelt om dit weekend in de trein naar Parijs te stappen. En die nodigt spontaan vrienden uit voor een dinner party. Hij houdt er van.

Een smartcookie

Een slimme vrouw weet waar ze het over heeft. Ze heeft een eigen mening en knikt niet op alles ‘ja’ wat een man verkondigt. En dat is een eigenschap die hij zoekt in een vrouw. Want een vrouw die een beetje tegengas geeft, die hem uitdaagt, oef, dat vinden mannen sexy as f*ck.

Een vriendin die zo trouw is als een hond

Eerlijkheid is toch wat iedereen wil in een relatie. Je wilt iemand die je kunt vertrouwen, op wie je kunt bouwen. Die loyaal is en van je houdt no matter what. Precies dat willen mannen ook. En dat begrijpen we maar al te goed.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Waarom je beter voor Mr. Forever kunt gaan dan Mr. Right

Reageer op artikel:
Deze prachtige karaktereigenschappen zoekt elke man in de vrouw van zijn dromen
Sluiten