Deze pretty paardenstaart kan áltijd en overal

Het is heerlijk om de hele dag je haar in een staart te dragen. Helaas kan het er soms net iets te casual uit zien of een beetje kinderlijk. Maar die tijd is voorbij girls, deze catwalk trend kan op elk moment en is makkelijk zelf te maken.

Op de runway zien we veel verschillende haartrends voorbij komen. Helaas zijn veel daarvan niet geschikt om in het dagelijkse leven te dragen of zijn ze zo omgewikkeld dat je er eerst een hele reeks tutorials voor moet kijken.

Een paardenstaart die altijd kan en makkelijk te maken is

Maar Public School is er in geslaagd om een paardenstaart te creëren die een frisse look geeft, makkelijk te maken is én je kan het elk moment dragen. Of je nou naar je werk gaat, een avondje uit of gaat sporten. Deze paardenstaart staat altijd goed. Deze paardenstraat die de naam ‘The twistend, slicked-back rope ponytail‘ heeft is geïnspireerd op de old-school Sade van ‘Smooth Operator.’

Do it yourself

De designers Dao-Yi en Maxwell Osborne wilden een speciale paardenstaart creëren maar wel eentje die elke vrouw zelf kan maken. En dat doe je als volgt: spray je haar met Aveda Pure Abundance Style Prep, of een andere mist spray. Föhn je haar met een ronde borstel naar achter en maak een paardenstaart in het midden van je achterhoofd. Gebruik een kleine lok van je paardenstaart om je elastieke bandje te verbergen. Dit doe je door de lok om je elastiekje te wikkelen. Splits dan je paardenstaart in tweeën. Vervolgens twist je de twee plukken om elkaar heen. Doe een elastiekje om het einde van je haar en smeer er wat verzorgende crème in. En voilà, je hebt een beeldige en unieke paardenstaart.

Wil jij ook ontzettend graag glanzende lokken?

Alles al geprobeerd zonder succes? Deze drie tips gaan je vast en zeker helpen. Klik op de foto om verder te lezen:

Reageer op artikel:
Deze pretty paardenstaart kan áltijd en overal
Sluiten